Τετάρτη, 13 Αύγουστος 2014 18:48

Ανανέωσε έως το 2017 στη Ρόμα ο Τοροσίδης

Γράφτηκε από τον

Κάτοικος Ρώμης θα παραμείνει ο Βασίλης Τοροσίδης έως το 2017, καθώς δήλωσε ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρόμα.

Ο διεθνής αμυντικός εντάχθηκε στο δυναμικό των «τζιαλορόσι» τον Ιανουάριο του 2013 και είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2015, με οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη ένα χρόνο. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ρόμα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά και το μέλλον, ο «Τόρο» τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα είχε ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο. Το μέλλον μου; Αυτό είναι στη Ρόμα, έχω υπογράψει για τρία χρόνια και θέλω να μείνω εδώ, επειδή είμαστε μια σπουδαία ομάδα με μεγάλους στόχους. Θέλω να κατακτήσω κάτι με αυτόν το σύλλογο».

 

Ο Τοροσίδης αναφέρθηκε και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ελλάδας από τον Ιταλό Κλαούντιο Ρανιέρι, επισημαίνοντας: «Ο Ρανιέρι, ο νέος προπονητής της εθνικής Ελλάδας; Είναι μια σπουδαία πρόσληψη, επειδή έχει εργαστεί σε μερικές κορυφαίες ομάδες. Του έχω μιλήσει και φαίνεται καλός άνθρωπος. Όλοι θέλουμε να προκριθούμε στα τελικά του EURO 2016 στη Γαλλία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ