Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 16:04

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 2-1: Νίκη με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

Με ανατροπή στο σκορ ο Ακρίτας Κορώνης επικράτησε χθες εντός έδρας του Απόλλωνα Πεταλιδίου με 2-1.

Η φιλοξενούμενη ομάδα που προσπαθεί να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Θ. Αθανασόπουλο, όμως δεν μπόρεσε να το διατηρήσει μέχρι το τέλος. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να φτάσει και σε δεύτερο γκολ και να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη, όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα από την προσπάθεια του Ψυχογιάννη. Γενικά η ομάδα του Πεταλιδίου προσπάθησε για το καλύτερο όμως δεν της βγήκε το παιχνίδι.
Από εκεί και μετά ο Ακρίτας, που είχε δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες με τους Γαλανόπουλο, Μουτζούρη, Μερκούρη και Μάραντο κατάφερε να αξιοποιήσει δύο από αυτές, να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και να φτάσει στη νίκη.
Στο 17’ ο Θ. Αθανασόπουλος με κεφαλιά από σέντρα του Μεμά ο Θ. Αθανασόπουλος μπήκε ανάμεσα σε Φέστα και Σακκά και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-1. Στο 20’ σε σέντρα του Μουτζούρη ο Γαλανόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 55’ ο Ψυχογιάννης σε κενή εστία προσπάθησε να σκοράρει με το γόνατο, όμως η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 62’ ο Μερκούρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Θ. Αθανασόπουλο και ο διαιτητής Γκούμας σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μάραντος και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 67’ μετά από γύρισμα του Γαλανόπουλου ο Μάραντος με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το 2-1. Στο 75’ ο Μουτζούρης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσο, Χ. Μπουρίκα.
ΚΟΡΩΝΗ: Σακκάς, Τέντες, Παναγιωτόπουλος, Δ. Κουτσουμπός, Φέστας, Σπανός (91’ Στρογγύλης), Σταματόπουλος (81’ Χοτζόλι), Μερκούρης (91’ Λυμπέρης), Μάραντος, Μουτζούρης, Γαλανόπουλος (88’ Σαρδέλης).
ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Αργυρόπουλος, Θ. Αθανασόπουλος, Καραμούζης (65’ Α. Αθανασόπουλος), Σεφεράσι, Πανταζόπουλος, Φωτόπουλος, Ψυχογιάννης, Σταματελόπουλος, Θεριός, Λάζαρης (52’ Χούτος), Μεμά.