Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 15:25

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΕΘΩΝΗ 3-0: Καθάρισε από το ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΕΘΩΝΗ 3-0: Καθάρισε από το ημίχρονο

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ η Κυπαρισσία νίκησε χθες με 3-0 εντός έδρας τη Μεθώνη και παραμένει στο -1 από τον πρωτοπόρο στον 2ο όμιλο της Α' τοπικής Τέλλο Αγρα, που πήρε στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς με τη Χώρα.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον ΑΟΚ και δεύτερη μέσα στο 2022. Στον αντίποδα η Μεθώνη ισοβαθμεί στην 6η θέση με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.
Οι γηπεδούχοι "κλείδωσαν" τους τρεις βαθμούς από το πρώτο ημίχρονο, όπου και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Συγκεκριμένα, στο 9ο λεπτό ο Αθανασόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, βρίσκοντας δίχτυα για δεύτερο σερί ματς με τη νέα του ομάδα. Εξι λεπτά αργότερα ο Καπλάνης διπλασίασε τα τέρματα της Κυπαρισσίας, που στο 32' έκανε το 3-0 με τον Μιτρόφ. Ετσι το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Βανικιώτη και Σταυρόπουλο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στεφανάκος, Ι. Παρασκευόπουλος, Μιτρόφ, Καπλάνης, Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος, Σκοζάι (72' Ζαφείρης), Κατσιώλης, Αθανασόπουλος (72' Φ. Παναγόπουλος), Αντωνόπουλος (80' Σπυρόπουλος), Κωνσταντόπουλος (72' Ανδρουτσής)
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Β. Παρασκευόπουλος (85' Χρόνης), Τσιμικλής, Παυλόγιαννης, Κουτίβας, Τσατάς (46' Τσάνε), Μπούρδος, Σταματελόπουλος (70' Σούλα), Πεϊδης, Σαμπάνι, Πανταζόπουλος (59' Ζάκα).