Παρασκευή, 11 Φεβρουάριος 2022 11:24

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με ψυχολογία κόντρα στην ΑΕΚ Β’

Γράφτηκε από τον

Το τρίτο σερί εντός έδρας ματς και πρώτο για τον δεύτερο γύρο θα δώσει αύριο η Καλαμάτα, με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’ (5 μ.μ., ΕΡΤ 3).

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία μετά το 3-1 επί της Ρόδου και στόχο την έκτη νίκη σε οχτώ παιχνίδια στη Μεσσήνη, από την οποία έχουν φύγει με βαθμολογικό όφελος, μόνο ο Παναθηναϊκός Β’ και η Κηφισιά. Για να κλείσουν βέβαια οι εκκρεμότητες στον πρώτο γύρο, εκκρεμεί και το εξ αναβολής ματς με την Καλλιθέα, που δεν έχει οριστεί.

Σε αυτό το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, η Καλαμάτα μέτρησε εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Με 30 βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση του δευτέρου ομίλου της Super League 2 και απέχει μόλις ένα βαθμό από την δεύτερη Καλλιθέα και δύο από τον πρώτο Λεβαδειακό.
Στα αξιοσημείωτα ότι ενώ ξεκίνησε με δύο ήττες τη σεζόν, σημείωσε στη συνέχεια εφτά συνεχόμενες νίκες και ηττήθηκε μετά από 11 παιχνίδια την περασμένη Κυριακή από την Κηφισιά στη Μεσσήνη. Τρεις μέρες αργότερα όμως, κέρδισε τη Ρόδο και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, βρέθηκε σε απόσταση βολής από την κορυφή. Ολα αυτά και ενώ αποχώρησε μετά το ματς με την Κηφισιά ο Νίκος Αναστόπουλος και την ομάδα κοουτσάρισε την Τετάρτη ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάννης Μπελά. Ο Μπελά θα έχει την τεχνική καθοδήγηση και αύριο με την ΑΕΚ Β’ και σε περίπτωση νέας νίκης, δεν αποκλείεται να παραμείνει σε αυτό το πόστο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ Β’

Από τα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα (9 το πρωί με με 4 το απόγευμα) θα μπορούν να προμηθεύονται σήμερα τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ Β’ οι μεσσήνιοι φίλαθλοι, ενώ αύριο η διάθεσή τους θα γίνεται μόνο από το εκδοτήριο του γηπέδου. “ Εξαιτίας των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε η Ελληνική Κυβέρνηση (η διεξαγωγή των αθλητικών συναντήσεων ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων), τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι περιορισμένα. Για την προσέλευση των οπαδών μας στο γήπεδο της Μεσσήνης ισχύουν κανονικά όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δοκιμάζεται ο Μαμαντού

Ο 20χρονος Μαμαντού Μπριόζ βρίσκεται στην Καλαμάτα και δοκιμάζεται στις προπονήσεις από τον Γιάννη Μπελά. Πρόκειται για 20χρονο επιθετικό από τη Σενεγάλη που αγωνιζόταν σε ομάδα της πατρίδας του και εφόσον πείσει για τις ικανότητές του, θα αποκτηθεί.

Σήμερα η ένσταση

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η ένσταση του Λεβαδειακού κατά της Καλαμάτας για τις κάρτες υγείας στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Λιβαδειά. Η ομάδα της Βοιωτίας ζητά να πάρει το ματς στα χαρτιά και να αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί από τη “Μαύρη Θύελλα”, που σε αυτή την περίπτωση θα βρεθεί από το -2, στο -8.