Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 17:25

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 4-0: Επιασε κορυφή με εύκολη νίκη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 4-0: Επιασε κορυφή με εύκολη νίκη

Επιασε κορυφή ο Πανθουριακός μετά τη χθεσινή εντός έδρας νίκη του με 4-0 επί του Ολυμπιακού Ανάληψης, αλλά και την ήττα της Α.Ε. Μάνης, στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής με τον Πάμισο.

Η ομάδα της Θουρίας που διεκδικεί την είσοδο της στα πλέι-οφ ανόδου ήθελε μόνο νίκη και μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράλληλα δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ετσι εκμεταλλεύτηκε την ήττα της μέχρι χθες πρωτοπόρου Α.Ε. Μάνης και την προσπέρασε αφήνοντας την στη 2η θέση με έναν πόντο λιγότερο.
Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να τη συνδυάσει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Χθες απέναντι στο φιλόδοξο Πανθουριακό έκανε την προσπάθεια της, αλλά οι γηπεδούχοι επέβαλαν το ρυθμό τους και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο.
Στο 23’ ο Βασιλόπουλος με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 51’ ο Σαραντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι εκεί ο Κατσίποδας δεν κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα και έγινε έτσι το 2-0. Στο 59’ από κόρνερ του Σαραντόπουλου, ο Λιόλιος με κεφαλιά πέτυχε το 3-0. Στο 66’ ο Ζαχαρόπουλος έκανε την κάθετη πάσα για τον Σαραντόπουλο, αυτός βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε και τον Κατσίποδα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς διαιτητές τους Γαϊτάνη και Αντωνόπουλο.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Ι. Καλογερόπουλος (65’ Οικονομέας), Σταματελόπουλος, Λιόλιος (71’ Αρβανίτης), Μπαστακός, Γιαννακόπουλος, Βασιλόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Τσουλάκος (71’ Οδεμισιώτης), Κουρούπης (65’ Φαββατάς), Σαραντόπουλος (82’ Δημόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Κακογιάννης, Δημητρίου, Τσώνης, Σίνος, Παπαβασιλόπουλος (76’ Γ. Καλογερόπουλος), Θεοδοσόπουλος, Σταματόπουλος, Κοντομανωλόπουλος, Παπανδρέου, Παναγιωτόπουλος (82’ Ομέρι).