Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 18:00

ΕΡΑΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: Πήρε το ντέρμπι και είναι κοντά στα πλέι οφ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: Πήρε το ντέρμπι και είναι κοντά στα πλέι οφ (φωτό)

Η Εράνη ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο της Α’ τοπικής, καθώς χθες κέρδισε στην έδρα της τον πρωτοπόρο Τέλλο Αγρα με 3-1.

Η Φιλιατρινή ομάδα έκανε έτσι το πιο σημαντικό βήμα για την είσοδο της σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου. Με δύο νίκες στα εναπομείναντα ματς θα είναι σίγουρα στις πρώτες δύο θέσεις. Αντίθετα, ο Τέλλος Αγρας θέλει δύο νίκες στα ματς που απομένουν αλλά ταυτόχρονα και βαθμολογική απώλεια της Εράνης για να είναι αυτός στα πλέι οφ.

Σε ότι αφορά το χθεσινό ματς, η Εράνη κατάφερε πριν τη συμπλήρωση του πρώτο μισάωρου να προηγηθεί με 2-0 και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι απάντηση στο πρώτο 15λεπτο σχεδόν τη β’ ημιχρόνου, όμως δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να φτάσουν στην ισοφάριση και οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις βρήκαν δίχτυα για 3η φορά και πήραν την πολύτιμη νίκη.
Στο 26’ ο Γκεβόρι με σουτ από το σημείο του πέναλτι σχεδόν σημείωσε το 1-0. Τρία λεπτά μετά ο Μπάρκας με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0. Στο 56’ ο Ηλιόπουλος με σουτ μείωσε προσωρινά σε 2-1. Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Γκεβόρι με πλασέ. Είχε προηγηθεί φάουλ του Κόλλια, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά στρώθηκε στο σκόρερ.

Το ματς διαιτήτευσε ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη και Γεωργαντά.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Δ. Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος, Γκότσης, Ι. Τσόπελας, Γκεβόρι (92’ Λεβεντάκης), Κρίσταγκ (60’ Κόλλιας), Πέππας, Σπυρόπουλος (87’ Χάρμπας), Α. Γεωργιόπουλος, Μπάρκας.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Κ. Καραχάλιος (81’ Νικολόπουλος), Βελησσάρης (46’ Θ. Τσόπελας), Αναστασόπουλος, Αλεβίζος, Μπακάκης (46’ Χρόνης), Μπολούν (14’ λ.τρ. Ηλιόπουλος), Κυρ. Λυμπερόπουλος, Αν. Τσόπελας, Μερκούρης, Κ. Λυμπερόπουλος.