Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 19:20

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1: Νίκη με ανατροπή (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1: Νίκη με ανατροπή (φωτό)

Με ανατροπή στο σκορ ο Απόλλωνας κέρδισε χθες στο Ασπρόχωμα τον Εθνικό Μελιγαλά με 2-1 σε αγώνα της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ τοπικής.

Η Καλαματιανή ομάδα που εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, διεκδίκησε το νικηφόρο αποτέλεσμα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ομως βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, μιας και οι φιλοξενούμενοι πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο στην αναμέτρηση είχαν προηγηθεί στο σκορ. Παρά το εις βάρος της σκορ συνέχισε την προσπάθεια και κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει ένα λεπτό σχεδόν πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και να πάρει το προβάδισμα στις αρχές της επανάληψης. Αυτά τα δύο γκολ αποδείχθηκαν αρκετά ώστε να πάρει τους τρεις πόντους.
Ο Εθνικός είναι σε δύσκολη θέση, αφού προσπαθεί να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής. Μάλιστα η χθεσινή ήττα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο του, αφού στις δύο αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έχει την προτελευταία ρεπό και την τελευταία υποδέχεται την ουραγό Σπερχογεία. Σε ότι αφορά το χθεσινό ματς, το γκολ με το οποίο πήρε προβάδισμα δεν ήταν αρκετό αφού οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το 0-1 σε διάστημα 5 λεπτών και έκανε το 2-1.

Στο 26′ ο Κανελλόπουλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος έβαλε μπροστά στο σκορ τον Εθνικό. Ενα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου ο Σαρδέλης πάσαρε στον Τσουλάκο και αυτός με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 49’ ο Καραΐσκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρασσιάς με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 2-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Χ. Μπουρίκα και Καραμπέτσο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Μπούνας, Ρασσιάς, Πανταζής, Γ. Σεντεμέντες, Κουρεντζής, Κοντογόνης (52’ Δημητρόπουλος), Καραϊσκος, Σαρδέλης, Πουλουπάτης, Τσουλάκος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Παπανικολός, Αλεξανδρόπουλος, Αναστασίου (58’ Τσίκας), Γρ. Παπαγεωργίου, Μάραντος, Ράπτης, Ξυδιάς, Διακουμάκος, Πουλάκος, Σαραντόπουλος, Κανελλόπουλος.