Δευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2022 18:54

ΜΕΘΩΝΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 1-2: Διπλό παραμονής

Γράφτηκε από τον

Ο Απόλλων Πεταλιδίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της ουράς με τη Μεθώνη, καθώς επικράτησε με 2-1 και ανέβηκε στην 6η θέση του 2ου ομίλου της Α' τοπικής που ισοδυναμεί με παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον στο +2 από τη Μεθώνη, ενώ έχουν το πάνω χέρι και στην ισοβαθμία.
Η Μεθώνη μετά τη χθεσινή ήττα, δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι - άουτ. Το Πεταλίδι σ' ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά ματς, ευτύχησε να προηγηθεί στο 40' με σουτ του Σταματελόπουλου. Στο 74' ο Πανταζόπουλος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα και τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Φωτόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 85' με τον Θ. Αθανασόπουλο, παίρνοντας τη σημαντική νίκη.
Το ματς διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς τους Η. Μπουρίκα και Μπαρδή.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Μπίζος, Κουτίβας, Μπούρδος, Πεϊδης, Τσιμικλής, Δασκαλάκης, Παυλόγιαννης (62′ Τσατάς), Τσάνε (70′ Πανταζόπουλος), Σταματελόπουλος (70′ Σούλα), Σαμπάνι (83′ Παρασκευόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Θ. Αθανασόπουλος, Σεφεράσι, Πανταζόπουλος, Φωτόπουλος, Σταματελόπουλος, Μέμα, Σκαφιδάς (63′ Χούτος), Θeριός (70΄ Λάζαρης), Σαμοθράκης (90′ Α. Αθανασόπουλος), Ψυχογιάννης (91′ Καραμούζης).