Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 10:45

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χαμένοι βαθμοί στη Μεσσήνη που ίσως της στοιχίσουν

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χαμένοι βαθμοί στη Μεσσήνη που ίσως της στοιχίσουν

Τρία ματς σε μια εβδομάδα έδωσε στη Μεσσήνη η Καλαμάτα, κερδίζοντας μόνο το ένα, μεσοβδόμαδα με τη Ρόδο (3-1).

Η “Μαύρη Θύελλα” ηττήθηκε με 0-1 από την Κηφισιά και το περασμένο Σάββατο έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ Β’ . Πέντε χαμένοι βαθμοί εντός έδρας, που την απομακρύνουν από την κορυφή του δευτέρου ομίλου στη Super League 2. Ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός είναι πλέον στο +4 από την Καλαμάτα και η δεύτερη Καλλιθέα στο +3 και έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν περισσότερο, αγωνιζόμενοι εντός έδρας στην αυριανή εμβόλιμη αγωνιστική. Οι Βοιωτοί θα αναμετρηθούν με τον 13ο της βαθμολογίας Διαγόρα και οι Αθηναίοι με την 10η Ιεράπετρα, ενώ η Καλαμάτα έχει ρεπό στην 19η αγωνιστική. Να σημειωθεί πάντως ότι η μεσσηνιακή ομάδα έχει ένα ματς λιγότερο από τον Λεβαδειακό και ένα ματς περισσότερο από την Καλλιθέα, με την οποία εκκρεμεί και το μεταξύ τους εξ αναβολής ματς στη Μεσσήνη. Ακόμα εκκρεμότητα υπάρχει και με τον Λεβαδειακό, αφού αναμένεται η απόφαση για την ένσταση που έχει καταθέσει κατά της Καλαμάτας για τις κάρτες υγείας στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Λιβαδειά (0-0).

Οπως και να ‘χει, η Καλαμάτα έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ή και να βρεθεί στην κορυφή με τρία σερί παιχνίδια επί μεσσηνιακού εδάφους. Ακόμα βέβαια το πρωτάθλημα έχει δρόμο και τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Η “Μαύρη Θύελλα” στρέφει πλέον την προσοχή της στον Παναθηναϊκό Β’, που είναι ο επόμενος της αντίπαλος την Κυριακή στην Αθήνα (2.45 μ.μ.). Οι “πράσινοι” θα φιλοξενηθούν αύριο από την ΑΕΚ Β’, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι στην ένατη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο έχει ως εξής:

Τετάρτη 16/2

Λεβαδειακός – Διαγόρας Ρόδου, 2 μ.μ.
Αιγάλεω – Ζάκυνθος, 2 μ.μ.
Κηφισιά – Καραϊσκάκης Αρτας, 3 μ.μ.
Επισκοπή – Εργοτέλης, 3 μ.μ.
Ρόδος – Αστέρας Βλαχιώτη, 3 μ.μ.
Ηρόδοτος – Χανιά, 3 μ.μ.
Καλλιθέα – Ιεράπετρα, 3 μ.μ.
ΑΕΚ Β’ - Παναθηναϊκός Β’ (3.30 μ.μ. ERT 3)
Ρεπό: Καλαμάτα