Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 11:30

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Με τη δύναμη της έδρας κόντρα στην Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Με τη δύναμη της έδρας κόντρα στην Παναχαϊκή

Ενα γκολ του Γιώργου Μουλιάτου στο 45’ ήταν αρκετό, ώστε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου να νικήσει την Κυριακή με 1-0 τον Παναγρινιακό και να απομακρυνθεί πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής και ενώ έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα με Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο στο Μελιγαλά.

Εκεί όπου είναι αήττητος, μετρώντας σε εφτά παιχνίδια 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Ο ΑΟΔ ισοβαθμεί μάλιστα στην 4η θέση με τον Αχέροντα Καναλακίου και εφόσον συνεχίσει να αξιοποιεί την έδρα του θα ανανεώσει τη θητεία του στις εθνικές κατηγορίες. Η συνέχεια περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς για το Διαβολίτσι, καθώς θα υποδεχτεί αύριο (3 μ.μ.) τη δεύτερη Παναχαϊκή σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με σύμμαχο την έλλειψη άγχους, καθώς το ματς που έπρεπε να πάρουν (με Παναγρινιακό) το κέρδισαν, αλλά και με τη... δύναμη της έδρας. Η Παναχαϊκή απέχει ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη Λευκάδας και είναι αυτή που “καίγεται” για βαθμούς ώστε να κόψει στο φινάλε πρώτη το νήμα.

Η Παναχαϊκή νίκησε προχθές με 2-1 τον Διαγόρα Βραχνέικων και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών για να ανέβει στο ρετιρέ.
Τον αγώνα στο Μελιγαλά θα διαιτητεύσει τριάδα από την Αρκαδία και συγκεκριμένα ο Κόκκορης με βοηθούς τους Τσούκα και Παπαγεωργίου.