Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 11:04

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Για το εντός έδρας αήττητο κόντρα στην Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Για το εντός έδρας αήττητο κόντρα στην Παναχαϊκή

Ματς πρόκληση σήμερα (3 μ.μ.) για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, μιας και θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του Μελιγαλά την Παναχαϊκή, σε εξ’ αναβολής συνάντηση της 16ης αγωνιστικής.

Η μεσσηνιακή ομάδα προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί του Παναγρινιακού, με την οποία ανέβηκε στην 4η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Ως εκ τούτου θα εμφανιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία απέναντι στο μεγάλο της αντίπαλο και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Στον αντίποδα η Παναχαϊκή βρίσκεται στη 2η θέση, στο -1 από τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη Λευκάδας και θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό για να ανέβει στην κορυφή, έστω και με ματς περισσότερο.
Στον Μελιγαλά όμως το Διαβολίτσι είναι πολύ δυνατό, κάτι που δείχνει και ο απολογισμός των έξι νικών και της μιας ισοπαλίας σε επτά αγώνες και θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο απέναντι στους Πατρινούς.

Στεφανίδης: "Θα παλέψουμε για θετικό αποτέλεσμα"

Ο προπονητής της ομάδας Μάρκος Στεφανίδης γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και πιστεύει πως θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι: “Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, όχι μόνο γιατί παίζουμε με μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, αλλά διότι δεν έχει τίποτα όσον αφορά την παραμονή. Ετσι θα παλέψουμε και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από την Παναχαϊκή. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, καμία δεν τους έχει επιτύχει, οπότε το ματς είναι πολύ ενδιαφέρον. Μεγάλο ρόλο θα παίξει στο πως θα μπορέσει να διαχειριστεί την κούραση η κάθε ομάδα”.
Η προετοιμασία του Διαβολιτσίου ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και το ευχάριστο για τον κ. Στεφανίδη είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Μάλιστα οι Θ. Φασουλής και Μιχαλόπουλος έκαναν ντεμπούτο με τον Παναγρινιακό, δίνοντας λύσεις στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ενώ στον πάγκο κάθισε το τελευταίο απόκτημα ο Βραζιλιάνος Γουέσλεϊ που ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής με την Παναχαϊκή.
Τον σημερινό αγώνα που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. θα διαιτητεύσει ο Κόκκορης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Τσούκα και Παπαγεωργίου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 19 αγωνιστικές)
1. Τηλυκράτης Λευκάδας 32-9 41
2. Παναχαϊκή 35-12 40
3. Ναυπακτιακός Αστέρας 23-15 29
4. Αχέρων Καναλακίου 23-14 28
-. Α.Ο. Διαβολιτσίου 26-16 28
6. Διαγόρας Βραχνέικων 25-17 27
-. Αίας Γαστούνης 23-20 27
8. Παναγρινιακός 17-15 23
9. Εθνικός Σκουλικάδου 14-19 22
10. ΠΑΟ Βάρδας 18-20 20
11. Αναγέννηση Aρτας 13-28 16
12. Παναιγιάλειος 13-21 14
• Ο Αμβρακικός Λουτρού αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
• Δύο ματς λιγότερα έχει το Διαβολίτσι και από ένα Παναχαϊκή και Παναιγιάλειος.
• Το ρεπό τους έχουν κάνει Αναγέννηση Αρτας, Παναγρινιακός, Αχέρων Καναλακίου, ΠΑΟ Βάρδας, Α.Ο. Διαβολιτσίου και Τηλυκράτης Λευκάδας.