Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 12:25

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 4-0: Πρωταθλήτρια στον δεύτερο όμιλο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 4-0: Πρωταθλήτρια στον δεύτερο όμιλο


Με σκόρερ τους Αθανασόπουλο (2), Π. Μπουτσικάκη και Κωνσταντόπουλο, η Κυπαρισσία νίκησε χθες με 4-0 τον Ακρίτα Κορώνης στην εμβόλιμη 13η αγωνιστική και εξασφάλισε τον τίτλο στον δεύτερο όμιλο της Α’ τοπικής.


Ο ΑΟΚ είναι μεν στο +2 από Εράνη και Τέλλο Αγρα, αλλά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς με Χώρα και Πύλο. Ετσι προετοιμάζεται πλέον για τα πλέι -οφ που θα κρίνουν τον πρωταθλητή στη Μεσσηνία και την ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ εθνική.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Κορώνης βρίσκεται στην 4η θέση και έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή.
Στο χθεσινό ματς, η Κυπαρισσία μπήκε φουριόζα και πέτυχε τέσσερα γκολ σε διάστημα 17 λεπτών. Στο 23’ ο Αθανασόπουλος με πέναλτι, που κέρδισε ο Π. Μπουτσικάκης έκανε το 1-0. Στο 30’ ο Π. Μπουτσικάκης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Κυπαρισσίας.
Στο 35’ ήταν η σειρά του Κωνσταντόπουλου να χριστεί σκόρερ με πλασέ για το 3-0. Στο 40’ ο Αθανασόπουλος με σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κλείνοντας το σκορ.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στεφανάκος, Ανδρουτσής, Καπλάνης, Μαρκόπουλος, Μιτρόφ (46′ Παναγόπουλος), Αθανασόπουλος (46′ Σπυρόπουλος), Κατσιώλης (56′ Βλάχος), Σκοτζάι, Π. Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Τέντες, Λυμπέρης, Κουτσουμπός, Φέστας, Γιαννακούντζος, Τσεμάι, Μάραντος, Σαρδέλης (65′ Κρητικάκης), Μουτζούρης, Χοτζόλλι.