Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 21:32

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αποκαλυπτήρια την Τετάρτη με ΠΑΟ Βάρδας

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αποκαλυπτήρια την Τετάρτη με ΠΑΟ Βάρδας

Το πρώτο φιλικό μπροστά στον κόσμο της θα δώσει αύριο Τετάρτη η "Μαύρη Θύελλα" με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.


Αυτό είναι το τρίτο φιλικό της Καλαμάτας μετά από αυτά που έδωσε με τον ΠΑΟ Βάρδας (ήττα με 1-0) και Ερμή Κιβερίου (νίκη με 1-0) εκτός έδρας. Ο προπονητής της Μεσσηνιακής ομάδας Νίκος Κουρμπανάς προσμένει βελτίωση από την ομάδα του σε σχέση με το φιλικό με τον Ερμή Κιβερίου, όπου η Καλαμάτα δεν ήταν καλή όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της.
Η Βάρδα να θυμίσουμε πως είναι μια από τις ομάδες που θα βρει στο δρόμο της η Καλαμάτα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και η οποία παρουσιάζεται ενισχυμένη φέτος.
Στο αυριανό φιλικό τεστ ο Κουρμπανάς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα.
Ο Δημητριάδης δεν θα αγωνιστεί ούτε σε αυτό το φιλικό και πιθανότατα ούτε οι Σκάρος, Μούζος, Νιφορόπουλος και Σαλαπάτας. Ενδέχεται να αγωνιστεί ο Λουμπαρδέας.