Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 17:26

ΕΡΑΝΗ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 5-1: Νίκησε αλλά έμεινε εκτός πλέι οφ

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 5-1: Νίκησε αλλά έμεινε εκτός πλέι οφ

Με εντός έδρας νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η Εράνη, που επικράτησε με 5-1 του Ακρίτα Κορώνης.

Μια νίκη που δεν είχε ιδιαίτερη σημασία, αφού η προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ για την άνοδο χάθηκε μετά την ισοπαλία του Τέλλου Αγρα με το Καλό Νερό.
Μόλις στο 5’ ο Πέππας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 11’ ο Διονυσόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 48’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Δ. Γεωργιόπουλος πήγε να διώξει με κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε έτσι το 2-1. Στο 60’ ο Μπάρκας με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-1 και μετά από 6 λεπτά ο Αγγ. Γεωργιόπουλος με πλασέ πέτυχε το 4-1. Στο 72’ σε σουτ του ο Μπάρκας προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Λυμπέρης, ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε έτσι το τελικό 5-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Βανικιώτη.
ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Νικολακόπουλος (70’ Γριβοκωστόπουλος), Δ. Γεωργιόπουλος, Γκότσης (70’ Περαματζής), Ι. Τσόπελας, Λεβεντάκης (60’ Κόλλιας), Χάρμπας, Πέππας, Διονυσόπουλος (60’ Κρίσταγκ), Αγγ. Γεωργιόπουλος, Μπάρκας.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Τέντες, Παναγιωτόπουλος, Σαμπάνι, Φέστας, Γιαννακούντζος, Τσελάι, Μάραντος, Χοτζόλλι, Σαρδέλης, Λυμπέρης.