Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 14:28

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νίκες για παίδες και νέους 4-1 τη Λακωνία

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:  Νίκες για παίδες και νέους 4-1 τη Λακωνία

Τις πρώτες τους νίκες στα πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων πανηγύρισαν χθες οι μικτές ομάδες της Μεσσηνίας και μάλιστα με το ίδιο σκορ (4-1) απέναντι στα αντίστοιχα συγκροτήματα της Λακωνίας.

Οι παίδες έφθασαν τους 3 βαθμούς, καθώς στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί με 2-5 από την Αχαία, ενώ οι νέοι έχουν 4 βαθμούς, μιας και στο πρώτο τους ματς είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 με την Αχαία. Και τα δύο χθεσινά παιχνίδια με τη Λακωνία φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”.

Πρώτη στη μάχη ρίχτηκε η Κ 15 που σκόραρε από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο και ακολούθησε η Κ 17 που επίσης βρήκε δίχτυα από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο.
Η εικόνα των αγώνα έχει ως εξής

Κ 15

Η Μεσσηνία έδειξε από το ξεκίνημα ότι είναι αποφασισμένη για τη νίκη και μόλις στο 6ο λεπτό ο Γεωργουλέας με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 1-0. Στο 32’ ο Ντελής με σουτ εκτός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της Μεσσηνίας και το 2-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου (διάρκειας 40 λεπτών). Στο 45’ ο Ντελής και πάλι, με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 60’ ο Κυριακόπουλος με φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 62’ ο Ντελής με σουτ μέσα από την περιοχή, στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Η Λακωνία μείωσε στο 69’ σε 3-1 με κοντινό σουτ του Πενέση, ύστερα από κόρνερ του Μαυρομαρά. Ο Πενέσης στο 71’ βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 77’ ο Γεωργουλέας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ αυτή τη φορά με φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Π. Βαρελάς, Κατράνης, Κυριακόπουλος, Τζάννες, Σεντεμέντες, Σπ. Βαρελάς, Ντελής (79’ Κωνσταντόπουλος), Κατσικέας (64’ Ντερβίσι), Τσαούσης (70’ Χότζα), Κωστέας, Γεωργουλέας (79’ Καστόρας).
ΛΑΚΩΝΙΑ: Αλεξίου, Λάμπρου, Κουλούρης (41’ Πενέσης), Βαρζακάκος, Ντούσο (41’ Τσάκωνας), Στρατής, Κούτουλας (41’ Τσαρούχας), Μαυρομαράς, Χαραμής (64’ Ζαχαριάς), Βιγκλιάρης (64’ Καρβούνης), Καρούνος.


K 17

Η Μεσσηνία ήταν ανώτερη και στο παιχνίδι των νέων με τους Λάκωνες. Στο 18’ ο Γεωργόπουλος από πλάγια θέση έκανε το σουτ ο Κουτουκάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γεωργόπουλος είδε στο πρώτο δοκάρι τον Κράκουλι που με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Ο Κράκουλι στο 23’ επιχείρησε να περάσει την μπάλα από τον τερματοφύλακα, που ήταν εκτός περιοχής και βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ετσι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Και σαν μην έφθανε αυτό στο φάουλ που ακολούθησε ο Γεωργόπουλος σκόραρε. Την εστία της Λακωνίας υπερασπίστηκε από το 24’ ο Πιερράκος.
Οι γηπεδούχοι με αριθμητικό πλεονέκτημα πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 49’ με σουτ του Κράκουλι. Η Λακωνία με τον Παπασπυριδάκο είχε δύο καλές στιγμές στο 52’ με φάουλ και στο 68’ με σουτ, αλλά η Μεσσηνία ήταν αυτή που σκόραρε και πάλι στο 77’.
Ο Γεωργόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο αμαρκάριστος στο β’ δοκάρι Ντάκουρης έκανε με κεφαλιά το 4-0.
Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Πετράκος με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ στο 79’
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Καπράλος, Μπούνας, Βράπι, Ντάκουρης, Φυκούρας, Κουρεντζής, Ρούπας (62′ Ράλλης), Γεωργόπουλος (83′ Χριστόπουλος), Κράκουλι (71′ Τσάνε), Φαββατάς (62′ Δημητρίου), Σπυρόπουλος (71′ Μωραγιάννης),
ΛΑΚΩΝΙΑ: Κουτουκάς, Κολοβός (46′ Ταγκλής), Τσάρρι (46′ Μαρτσούκος), Ζγκούρο, Πετράκος, Κυριαζάκος, Μαντζουράνης (24′ Πιερράκος), Μηνόγιαννης (64′ Μιχαλιαράς), Παπασπυριδάκος,
Καπασούρης (64′ Μπόκος), Μπελεγρής.