Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 12:22

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με Ζαραφέτα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με Ζαραφέτα

 

Τη νίκη με σκορ 1-0 πήρε χθες ο Πανθουριακός επί του Ολυμπιακού Ανάληψης στο γήπεδο του Ασπροχώματος στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ετσι απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, εν όψει του αγώνα ρεβάνς που θα γίνει σε μία εβδομάδα στη Μεσσήνη.
Η ομάδα της Θουρίας είχε στον πάγκο της χθες τον Τάκη Σακελλαρόπουλο που έκανε ντεμπουτο, ενώ σε όλο το ματς αγωνίστηκε και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Πέππας.
Ο Πανθουριακός είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και συντριπτική κατοχή της μπάλας, όμως μπλοκαρίστηκε από την αμυντική τακτική της ομάδας της Μεσσήνης και δεν μπόρεσε να “καθαρίσει” την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς.
Στο 19’ ο Σταματελόπουλος βρήκε τον Ζαραφέτα που πλάσαρε, με τον Κατσίποδα να διώχνει σε κόρνερ.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Κουρούπη, με τον Κατσίποδα να του λέει “όχι”.
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την ομάδα του Νίκου Γεωργακλή σημειώθηκε στο 44’ με τον Τσώνη να σουτάρει άουτ από καλή θέση.
Ο Πανθουριακός μπήκε πιο αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος και βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 54’...
Ο Σαραντόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Ζαραφέτας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στη συνέχεια η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε με την ομάδα της Θουρίας να κυκλοφορεί την μπάλα και την ομάδα της Μεσσήνης να επιδιώκει να παίξει με αντεπιθέσεις.
Στο 70’ ο Κουρούπης τροφοδότησε τον Σπυρόπουλο που πλάσαρε λίγο άουτ.
Η τελευταία καλή στιγμή σημειώθηκε στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Λιόλιου που δεν βρήκε στόχο.
Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Κουρτέση και Βανικιώτη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Οικονομέας (77’ Μπαστακός), Πέππας, Λιόλιος, Ζαχαρόπουλος, Ζαραφέτας (86’ Γιαννακόπουλος), Γεωργιόπουλος (62’ Σπυρόπουλος), Τσουλάκος, Σαραντόπουλος, Κουρούπης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Καλογερόπουλος (90’ Θεοδοσόπουλος), Δημητρακόπουλος, Φέστας, Κακογιάννης, Κουκούτσης, Τσώνης, Κοντομανωλόπουλος (90’ Παπανδρέου), Σταματόπουλος (89’ Παναγιωτόπουλος), Ομέρι (70’ Παπαβασιλόπουλος).