Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 13:12

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Απινιδωτής στο γήπεδο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Απινιδωτής στο γήπεδο Κυπαρισσίας

Σε μία πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησε πριν λίγες ημέρες ο Κυπάρισσος Τριφυλίας που συμμετέχει στον 2ο όμιλο της Β’ τοπικής.

Ο Τριφυλιακός σύλλογος που μετρά λίγα χρόνια ζωής αγόρασε έναν απινιδωτή για τους αθλούμενους στο γήπεδο Κυπαρισσίας.
Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία που μπορεί να σώσει ζωές από μια “μικρή” ομάδα που δείχνει το δρόμο και στις υπόλοιπες, αλλά και φυσικά στους δήμους και τους φορείς της Μεσσηνίας. Μία κίνηση που έχει σαφώς μεγαλύτερη αξία, ακόμη και από την πιο σπουδαία μεταγραφή ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση του Κυπάρισσου αναφέρει:
“Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Κυπάρισσου FC, σημείωσε το σπουδαιότερο «γκολ» που σηματοδότησε την πιο μεγάλη έως τώρα νίκη της!
Με πρωτοβουλία του Ηλία Ζέρβα, αγοράστηκε απινιδωτής για το Δημοτικό γήπεδο Κυπαρισσίας, διαθέσιμος πάντα, για όλα τα σωματεία και τους αθλητές που το χρησιμοποιούν.
Ως Κυπάρισσος, είχαμε επισημάνει την αναγκαιότητα της ύπαρξης του από το περασμένο καλοκαίρι και επειδή θεωρούμε ότι αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα, αποφασίσαμε πως δε γινόταν να περιμένουμε άλλο. Ας ελπίσουμε η κίνηση αυτή, να δείξει τον δρόμο της αλληλεγγύης και της βελτίωσης των συνθηκών του γηπέδου για τους αθλητές της πόλης μας”.