Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 13:53

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Στον τελικό η Θουρία, ένταση και αποβολές στο τέλος

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Στον τελικό η Θουρία, ένταση και αποβολές στο τέλος

Με το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας, έφυγε χθες από τον Αγιο Νικόλαο Μεσσήνης ο Πανθουριακός.

Η ομάδα της Θουρίας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, αλλά πήρε την πρόκριση χάρη στη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς, πριν από μια εβδομάδα στο Ασπρόχωμα. Οι “ερυθρόλευκοι” πάλεψαν για την ανατροπή στη ρεβάνς και προηγήθηκαν στο 50’ με κεφαλιά του Σίνου, έπειτα από ωραίο συνδυασμό Κοντομανωλόπουλου – Καλογερόπουλου και σέντρα του δεύτερου.

Ο Πανθουριακός ισοφάρισε στο 75’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αγγελου Σαραντόπουλου. Ο Νησιώτης επιθετικός “πλήγωσε” την πρώην ομάδα του, καθώς οι γηπεδούχοι χρειάζονταν πλέον δύο γκολ για να προκριθούν στο τελευταίο τέταρτο.
Νωρίτερα στο 65’ ο Κωνσταντακόπουλος είχε αποκρούσει φάουλ του Δημητρακόπουλου, ενώ και ο Κατσίποδας όποτε χρειάστηκε δήλωσε “παρών” κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Με το 1-1 όμως η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο 85’ αποβλήθηκε από τον ρέφερι Πλακογιάννη με 2η κίτρινη κάρτα ο Κοντομανωλόπουλος και στο 90’ επίσης με 2η κίτρινη κάρτα ο Φέστας. Στο φινάλε το ματς είχε ένταση και οι Δημητρίου, Κωνσταντακόπουλος είδαν μετά τη λήξη, την κόκκινη κάρτα για αψιμαχία. Χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ στο γήπεδο έφθασε και αστυνομική δύναμη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Καλογερόπουλος (80’ Παναγιωτόπουλος), Δημητρακόπουλος (80’ Θεοδοσόπουλος), Κακογιάννης, Φέστας, Κουκούτσης (76’ Χρονόπουλος), Τσώνης Παπανδρέου (80’ Κοντομανωλόπουλος), Παπαβασιλόπουλος, Σίνος (70’ Ομέρι).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Οικονομέας (55’ Γιαννακόπουλος), Πέππας, Λιόλιος (40’ λ.τρ. Μπαστακός), Ζαχαρόπουλος, Ζαραφέτας, Βασιλόπουλος, Τσουλάκος (85’ Οδεμισιώτης), Σαραντόπουλος, Κουρούπης.