Πέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 23:29

Ο Αστέρας Τρίπολης 2-0 τη Μακάμπι, έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Γράφτηκε από τον

Ο Αστέρας έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, καθώς νίκησε 2-0 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Τρίπολη και πάει στη ρεβάνς της Κύπρου για να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης!

 

Από τους Αρκάδες δεν υστέρησε κανείς. Ο Μάσα ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη κι έφτιαξε ουσιαστικά το δεύτερο γκολ του Ζησόπουλου, ενώ ο Θεοδωρόπουλος κατέβασε ρολά όποτε χρειάστηκε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Πολύ καλή εμφάνιση κι από τους 11 του Στάικου Βεργέτη που είχαν καλή συνοχή, σωστές αποστάσεις ανάμεσα από τις γραμμές, καλή κυκλοφορία της μπάλας και έβγαλαν φάσεις για περισσότερα γκολ.

Οι Ισραηλινοί είχαν κι αυτοί τις καλές τους στιγμές, αλλά ό,τι περνούσε από τους εξαιρετικούς Γκοϊάν, Ζησόπουλο, το καθάριζε ο κίπερ του Αστέρα.

ΣΚΟΡΕΡ: 29' Μάσα, 47' Ζησόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ταλιαβέντο (Ιταλία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 23' Μπεν Μπασάτ, 69' Γκαρθία, 74' Αλμπερμαν, 90+2' Ιγκεμπορ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι (87' Τιε Μπι), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Ουσέρο, Kουρμπέλης, Ρόλε (69' Σανκαρέ), Μάσα (78' Μπαράλες), Ντε Μπλάσις

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Χουάν Πάμπλο, Σπούνγκιν, Τίμπι, Κάρλος Γκαρσία, Αλμπερμάν, Ζάχαβι, Ράντι (86' Λουκάζι), Μίκα (76' Μπεν Χαΐμ), Γέινι, Ιγκιεμπόρ, Μπεν Μπασάτ (66' Πρίτσα)

πηγη sentragoal.gr