Πέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 23:39

Ενισχυμένη και φιλόδοξη ξεκίνησε η ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας '80

Γράφτηκε από τον

Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με φανερή αισιοδοξία και διάθεση για δουλειά, η ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας '80 πραγματοποίησε σήμερα στο Κλειστό της Παραλίας τον καθιερωμένο αγιασμό και στην συνέχεια μπήκε στο γήπεδο.


Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τους Μεσσηνίους και πάλι στην Α2 εθνική, όπου θα προσπαθήσουν να κάνουν ξανά αισθητή την παρουσία τους…
Στο ξεκίνημα της χρονιάς η ομάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη διοικητικά αλλά και αγωνιστικά. Αρκετά νέα πρόσωπα μπήκαν στην διοίκηση για να βοηθήσουν ενώ αποκτήθηκαν δύο έμπειροι παίκτες όπως ο Ηλίας Καρράς και ο Βαγγέλης Ντάκουρης που επέστρεψε. Επιπλέον, αλλαγή έχουμε και στον πάγκο με τον Χρήστο Δημητρακόπουλο να παραλαμβάνει την σκυτάλη από τον Παναγιώτη Ντάκουρη.
Όσον αφορά τον στόχο, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής έκαναν λόγο για καλό βόλεϊ, γεμάτο γήπεδο και ότι βγει, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια αλλά και αποφορτίζοντας τους παίκτες.
Το παρών από πλευράς διοίκηδης έδωσαν ο πρόεδρος της επιτροπής Κώστας Βλάσσης αλλά και οι Γιάννης Μπουσούνης, Γιώργος Κωστόπουλος, Κώστας Λυμπερόπουλος, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Νίκος Σμυρλής, η αντιδήμαρχος Μαρία Οικονομάκου, ο Γιώργος Λουμάκης, η Κατερίνα Οικονομάκου ενώ έλειπαν οι Παναγιώτης Μουστάκης και Γιώργος Μπούρας.
Το ρόστερ των Καλαματιανών απαρτίζουν οι Παναγιώτης Ντάκουρης, Βαγγέλης Ντάκουρης, Νίκος Γιατράκος, Νίκος Μανιατέας, Παναγιώτης Κακαλέτρης, Φοίβος Κωστάκης, Σπύρος Αποστολόπουλος, Διαμαντής Εξαρχέας, Ηλίας Καρράς, Μάριος Περπινάκης, Γιάννης Βραχνάς, Στέφανος Μάνα, Μπλάουελ και οι μικροί Γρηγόρης και Δημήτρης Σκαρτσίλης.

«Να βελτιωνόμαστε
από αγώνα σε αγώνα»

Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν μπορεί να θέσει ακόμη συγκεκριμένο στόχο για το πρωτάθλημα, το οποίο περιμένει αρκετά δύσκολο.
«Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι υγιές και να προσελκύσουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Χρειάζεται συνέπεια και σοβαρότητα και νομίζω πως βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση. Αγωνιστικά, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα».
Όσον αφορά το νέο του πόστο ως προπονητής, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος. Σημείωσε επίσης πως η ομάδα ξεκινά με το υπάρχον ρόστερ, ωστόσο θα έχει τα μάτια και τα αυτιά της ανοικτά, ώστε να πάρει κάποιον παίκτη αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση.
«Θέλουμε ο κόσμος να είναι αρωγός στην προσπάθεια μας και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», κατέληξε ο Δημητρακόπουλος.
Ο περσινός αρχηγός Δήμος Μπουσούνης σημείωσε ότι ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι να παίξει όσο το δυνατό καλύτερα ώστε να κρατήσει τον κόσμο στο γήπεδο.