Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2022 11:43

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με ψυχολογία και κόσμο κόντρα στα Χανιά

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με ψυχολογία και κόσμο κόντρα στα Χανιά

Με ανεβασμένη ψυχολογία και πολύ κόσμο στο πλευρό της θα υποδεχθεί η Καλαμάτα τα Χανιά την Κυριακή στη Μεσσήνη, για την 25η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2.

Μετά το διπλό στη Ρόδο επί του Διαγόρα και την αναρρίχηση στην κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά, το ηθικό των “ασπρόμαυρων” είναι στα ύψη και άπαντες είναι αισιόδοξοι για ανάλογη συνέχεια.
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μπελά έχει μιλήσει στους παίκτες του για την κρισιμότητα του κυριακάτικου αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα αρκετά δυνατή που έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Στόχος φυσικά είναι μόνο η νίκη για να συνεχίσει η “Μαύρη Θύελλα” στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες που θα έχει ο Λεβαδειακός στα ματς με Καλλιθέα και Αιγάλεω που εκκρεμούν.
Στην προσπάθεια τους αυτή οι παίκτες της Καλαμάτας αναμένεται να έχουν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους, μιας και στις τάξεις των φίλων της “Μαύρης Θύελλας” υπάρχει κινητοποίηση.

Τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα

Χθες μάλιστα η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τα Χανιά την Κυριακή (20/3/2022) θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας (Φραντζή 14) την Πέμπτη και την Παρασκευή 09.00 με 16.00, Σάββατο 11.00 με 14.00 και την ημέρα του αγώνα (Κυριακή) από το εκδοτήριο του γηπέδου.
“Για την προσέλευση των οπαδών μας στο γήπεδο της Μεσσήνης ισχύουν κανονικά όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού”, καταλήγει η ανακοίνωση.
Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι οι “ασπρόμαυροι” είχαν ρεπό την Τρίτη και από χθες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, χωρίς ο Γιάννης Μπελά να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.