Κυριακή, 20 Μάρτιος 2022 17:07

SUPER LEAGUE 2: Ε-Χ-ασε την ευκαιρία η Καλαμάτα, 1-1 με Χανιά (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Δεν μπόρεσε να... τριτώσει το καλό για την "Μαύρη Θύελλα" που έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά σήμερα στη Μεσσήνη, στην 25η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2.

Αυτή ήταν η έκτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα και τρίτη εντός έδρας για την ομάδα του Γιάννη Μπελά που έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από τον Λεβαδειακό που συνέτριψε με 6-0 τον Ηρόδοτο. Τα Χανιά προηγήθηκαν στο 22' με αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε ο Βασιλόγιαννης, ένα πέναλτι που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μπακαγιόκο στον Κόλα. Η Καλαμάτα που έπαιξε δίχως τους Τάτο και Παυλίδη δεν ήταν καλή στο α' ημίχρονο και δεν απείλησε καθόλου την εστία της Κρητικής ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος η μεσσηνιακή ομάδα, που είχε στο πλευρό της 800 και πλέον φίλους της, ανέβασε στροφές ειδικά μετά το 55' και ισοφάρισε στο 61' με εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Παπατόλιου μετά από κεφαλιά πάσα του Αναστασόπουλου. Η "Μαύρη Θύελλα" πίεσε στο τελευταίο ημίωρο και στο 79' κέρδισε πέναλτι όταν μετά από ενέργεια του Γρίβα η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καμαρά. Ομως ο πρώτος σκόρερ της Καλαμάτας Γιάννης Λουκίνας νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον γκολκίπερ Κουτζαβασίλη, ο οποίος κράτησε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
Καλαμάτα - Χανιά 1-1
Επισκοπή - Καλλιθέα 1-1
Λεβαδειακός - Ηρόδοτος 6-0
ΑΕΚ Β' - Ζάκυνθος 1-0
ΠΑΟ Β' - Διαγόρας Ρόδου 3-0
Ρόδος - Αιγάλεω 0-1
Καραϊσκάκης Αρτας- Αστέρας Βλαχιώτη 0-1
Κηφισιά - ΟΦ Ιεράπετρας 2-1
Ρεπό: Εργοτέλης