Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 17:25

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 6-3: Ζευγάρωσε τις νίκες με εντυπωσιακό σκορ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 6-3: Ζευγάρωσε τις νίκες με εντυπωσιακό σκορ (φωτό)

Τις νίκες της ζευγάρωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Κυπαρισσία, που νίκησε εντός έδρα τον Τέλλο Αγρα με 6-3.

Ο ΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας και επικράτησε με το ευρύ σκορ, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του. Αυτό σημείωσε και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παλαμάρας σε σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία” μετά το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Είναι πολύ σημαντικό ότι εκτός από τους 3 πόντους καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας και η αξία της νίκης είναι μεγαλύτερη”. 
Με το παραπάνω αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα σε Πανθουριακό και Α.Ε. Μάνης, η ομάδα της Κυπαρισσίας ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ με 2 πόντους περισσότερους από τον δεύτερο Πανθουριακό. Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας, ο οποίος είχε κι αυτός σημαντικές απουσίες, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα του.
Σε ότι αφορά το προχθεσινό παιχνίδι, έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, καθώς είχε πολύ δυνατό αέρα και αυτό έκανε δύσκολο των έργο των παικτών των δύο ομάδων, που δεν μπόρεσαν να αποδώσουν όπως θα επιθυμούσαν.

Τα γκολ

Στο 3’ ο Δ. Γεωργιόπουλος έκανε σέντρα-σουτ, ο Καραχάλιος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας με στόχο να τη διώξει, όμως τη βρήκε με το στήθος και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 1-0. Στο 7’ ο Αν. Τσόπελας έκανε ατομική προσπάθεια και πάσα στον Μπάρκα, αυτός γύρισε την μπάλα στην περιοχή για τον Λυμπερόπουλο, ο οποίος με σουτ ισοφάρισε 1-1. Στο 13’ από πάσα του Αντωνόπουλου, ο Κωνσταντόπουλος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1. Στο 20’ από σέντρα του Σκοτζάι ο Αθανασόπουλος αφού κοντρόλαρε με πλασέ πέτυχε το 3-1 από κοντά. Στο 30’ πάσα του Διονυσόπουλου στον Λυμπερόπουλο, αυτός βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και με πλασέ μείωσε σε 3-2. Στο 39’ από σέντρα του Κωνσταντόπουλου ο Αναστασόπουλος προσπάθησε να διώξει την μπάλα όμως την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 4-2, με τους "ερυθρόλευκους" να πετυχαίνουν δεύτερο αυτογκόλ! Στο 47’ ο Κωνσταντόπουλος με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 5-2. Στο 74’ ο Μερκούρης με απευθείας φάουλ από μακριά, έχοντας και τη βοήθεια του αέρα έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστία του Παλικέστη και μείωσε προσωρινά σε 5-3. Σχεδόν ένα λεπτό μετά από κάθετη πάσα του Σκοντζάι ο Αθανασόπουλος με διαγώνιο σουτ σημείωσε το τελικό 6-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε Ρέκκας με βοηθούς διαιτητές τους Ηλ. Μπουρίκα και Γεωργαντά.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παλικέστη, Δ. Γεωργιόπουλος, Ζαφείρης (36’ Χότζα), Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος, Σκοτζάι (87’ Χ. Μπουτσικάκης), Σπυρόπουλος, Αθανασόπουλος (89’ Παναγόπουλος), Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κυριακόπουλος, Καραχάλιος (71’ Λακριντής), Θ. Τσόπελας, Βελησσάρης (80’ Γεωργακόπουλος), Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος (71’ Χρόνης), Μερκούρης, Αν. Τσόπελας (87’ Βενετσανάκος), Μπάρκας, Λυμπερόπουλος (87’ Σερέτης), Διονυσόπουλος.