Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 17:46

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-0: Το “καθάρισε” στο πρώτο μέρος με Αθανασόπουλο, Αντωνόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Στις επιτυχίες επέστρεψε χθες η Κυπαρισσία που επιβλήθηκε με 2-0 της Μάνης στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Α’ τοπικής.

Ο ΑΟΚ “καθάρισε” την υπόθεση νίκη στο πρώτο ημίχρονο, χάρις σε τέρματα που πέτυχαν οι Βασίλης Αθανασόπουλος και Θανάσης Αντωνόπουλος.
Ετσι η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα παρέμεινε σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου μιας και είναι στο -1 από τον Πανθουριακό, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ.
Από την άλλη η Μάνη μετά από δύο σερί “λευκές” ισοπαλίες, γνώρισε ξανά την ήττα από την Κυπαρισσία και παρέμεινε στην προτελευταία θέση με δύο βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν ευκαιρίες με τους Αθανασόπουλο, Κωνσταντόπουλο και Σκοτζάι. Στο 28’ ο Σκοτζάι ανατράπηκε από τον Παπαθεοδώρου και ο κ. Νικολόπουλος έδωσε πέναλτι.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αθανασόπουλος που έγραψε το 1-0.
Στο 43’ η ομάδα του Τάκη Δρούγα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, μιας και είχε δοκάρι σε χτύπημα φάουλ του Μουστάκα.
Μετά από ένα λεπτό οι “κυανόλευκοι” πέτυχαν και δεύτερο γκολ, σε καίριο χρονικά σημείο... Ο Σκοτζάι έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και σέρβιρε για τον Αντωνόπουλο που με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι Μανιάτες πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν σημείωσαν τη μεγάλη φάση για να μπουν ξανά στον αγώνα.
Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα έλεγξε τον ρυθμό και δεν ρίσκαρε, φτάνοντας σχετικά εύκολα στους τρεις βαθμούς της νίκης.
Το ματς σφύριξε ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Η. Μπουρίκα και Π. Νικολόπουλο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στεφανάκος, Π. Μπουτσικάκης, Μιτρόφ, Γεωργιόπουλος, Καπλάνης, Μαρκόπουλος, Κατσιώλης, Σκοτζάι, Κωνσταντόπουλος (70’ Χρ. Μπουτσικάκης), Αντωνόπουλος (75’ Σπυρόπουλος), Αθανασόπουλος (78’ Παναγόπουλος).
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Σταθάς, Χατζηπαναγιώτης, Κλουβάτος, Γιαννής, Παπαθεοδώρου (70’ Χελάς), Μουστάκας, Τζανετέας (70’ Κουντάνης), Σπανός, Φετάχου, Κοντός (60’ Πουλάκος), Αλεξανδρόπουλος.

Α' ΤΟΠΙΚΗ ΠΛΕΪ ΟΦ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η αγωνιστική)
Πανθουριακός – Τέλλος Αγρας 2-0
Κυπαρισσία – Α.Ε. Μάνης 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. Πανθουριακός 6-2 10
2. Κυπαρισσία 10-5 9
3. Α.Ε. Μάνης 1-4 2
4. Τέλλος Αγρας 5-11 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(10 Απριλίου)
Τέλλος Αγρας - Κυπαρισσία
Α.Ε. Μάνης - Πανθουριακός