Τρίτη, 19 Απρίλιος 2022 13:21

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Κύπελλο και άνοδος στη Γ’ εθνική”, δίνει το σύνθημα ο Τάκης Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Πήρε το πρωτάθλημα, θέλει το κύπελλο και την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Η όρεξη... άνοιξε για τα καλά στον Πανθουριακό, που μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας και προσμονής έκανε το όνειρο πραγματικότητα και πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ τοπική. Η ισοπαλία (0-0) με την Κυπαρισσία στο γήπεδο της Μικρομάνης, ήταν η πιο γλυκιά στην ιστορία του, αφού του έδωσε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.
Ο πρόεδρος Αγαθοκλής Χριστόπουλος μετά το ματς, υποσχέθηκε πριμ σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, που μαζί με τους παράγοντες το γλέντησαν για τα καλά στην βραδινή έξοδο που ακολούθησε!
Οι πανηγυρισμοί όμως, δεν μπορούν να συνεχιστούν, καθώς αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας κρίνεται ο δεύτερος φετινός στόχος για την ομάδα του Πανθουριακού. Το Κύπελλο Μεσσηνίας, το οποίο λείπει από τη συλλογή του, όπως και από την Α..Ε. Μάνης, που θα βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό. “Το πρωτάθλημα ήταν ο ένας στόχος. Ο δεύτερος κατά σειρά είναι το Κύπελλο και μετά η άνοδος στη Γ’ εθνική. Εννοείται ότι τα θέλουμε όλα”, λέει στην “Ε” ο Τάκης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε στον πάγκο τον Γιώργο Καλόμαλο και οδήγησε τον Πανθουριακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός επισημαίνει πάντως ότι: “Για να κατακτήσει μια ομάδα το πρωτάθλημα, πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένη από την αρχή της χρονιάς. Οι παράγοντες, με επικεφαλής τον κ. Χριστόπουλο, κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες. Οι παίκτες δούλεψαν καλά και υπήρχε ομοιογένεια, όπως και καλό κλίμα στα αποδυτήρια, χάρη στην παρουσία του Αβράμη. Θεωρώ ότι με βάση την εικόνα των 6 αγώνων στα πλέι οφ κερδίσαμε δίκαια το πρωτάθλημα. Με εξαίρεση το τελευταίο ματς, ήμασταν καλύτεροι, αλλά είχαμε βάλει με το διπλό στην Κυπαρισσία τις βάσεις για το πρωτάθλημα”.
Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος θα βρεθεί για δεύτερη φορά ως προπονητής σε τελικό Κυπέλλου και ευελπιστεί ότι φέτος θα πανηγυρίσει, αφού την προηγούμενη ,που ήταν με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, έχασε το τρόπαιο από την Καλαμάτα. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Σαραντόπουλος.
Στις τάξεις του Πανθουριακού υπάρχει μεγάλη “δίψα” και για το Κύπελλο, ώστε να κάνει το νταμπλ.