Τρίτη, 19 Απρίλιος 2022 17:05

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Ιταλός Κίφι στην Τούμπα - Ο Σιδηρόπουλος στη Λεωφόρο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Ιταλός Κίφι στην Τούμπα - Ο Σιδηρόπουλος στη Λεωφόρο

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τους πρώτους ημιτελικούς για τη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο ματς της Τούμπας, θα σφυρίξει ο Ιταλός, Ντανιέλε Κίφι, ενώ σε αυτό της Λεωφόρου ο Σιδηρόπουλος.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έκανε γνωστά τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν τα πρώτα παιχνίδια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Έτσι στο παιχνίδι της Τούμπας εκεί που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Ιταλός, Ντανιέλε Κίφι και σε εκείνο της Λεωφόρου, του Παναθηναϊκού με την Λαμία, ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο Κίφι πρόσφατα έγινε διεθνής διαιτητής, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει διαιτητεύσει μέχρι τώρα κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στο ενεργητικό του, την εφετινή σεζόν έχει 14 ματς της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας και άλλα τρία της Serie B. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε διευθύνει το ματς της Μίλαν με την Ρόμα στο Σαν Σίρο, έχοντας δεχθεί μετά το τέλος του αγώνα έντονη κριτική για τις αποφάσεις του από τον Ζοζέ Μουρίνιο και παίκτες της ομάδας της «αιώνιας πόλης».

Πηγή: www.sport-fm.gr