Παρασκευή, 13 Μάιος 2022 14:24

Παναθηναϊκός: Από ένα εισιτήριο οι κάτοχοι διαρκείας για τον τελικό

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, εξέδωσε σήμερα (13/05) ο Παναθηναϊκός.

Ανακοίνωση με όλες τις… χρηστικές λεπτομέρειες για τους τρόπους της διάθεσης αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ εξέδωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός.
Γνωστοποιώντας μέσω αυτής, αφενός ότι κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας του «τριφυλλιού» έχει προτεραιότητα για να προμηθευτεί το εισιτήριό του.
Και αφετέρου πως, από την επόμενη Δευτέρα το μεσημέρι όταν και «ανοίγει» η διάθεση για όλους, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να αγοράσουν έως πέντε εισιτήρια.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της, σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στις 8μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης», τα εξής:
Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στις 2 μ.μ.
Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. 
Από την Παρασκευή 13/5/22 έως τη Δευτέρα 16/5/22 στις 3 μ.μ. δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι καρτών διαρκείας. Οι κάτοχοι διαρκείας χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ τους, μπορούν να αγοράσουν ένα (1) εισιτήριο της επιλογής τους.
Από τη Δευτέρα 16/5/22 στις 3 μ.μ. η πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμη για όλους, φυσικά για τα διαθέσιμα εισιτήρια. Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί έως και πέντε (5) εισιτήρια στο λογαριασμό του.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας που προμηθεύτηκαν το διαρκείας τους είτε από τα εκδοτήρια είτε μέσω του site της Ticket Master, θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό μέσω του site μας.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
4 15€
5 15€
6 20€
7 20€».

Πηγή: www.sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ