Παρασκευή, 27 Μάιος 2022 13:25

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξανά στα ασπρόμαυρα ο Τριανταφυλλάκης

Γράφτηκε από τον

Παίκτης της Καλαμάτας θα είναι τη νέα σεζόν ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης.

Ο μεσσήνιος μεσοεπιθετικός επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στη "Μαύρη Θύελλα" και θα την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκη. Ο 24χρονος Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του μετά από απουσία ενός χρόνου. Την περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Αλμωπό Αριδαίας έχοντας 27 συμμετοχές και 2 γκολ.
Τον καλωσορίζουμε στην Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου της".
Ο Τριανταφυλλάκης ήταν βασικό στέλεχος τη σεζόν 2020-21 στην ομάδα της Καλαμάτας και τη βοήθησε να κατακτήσει τον τίτλο στη Football League.
Αυτή ήταν η τέταρτη μεταγραφή της Καλαμάτας, μιας και είχαν προηγηθεί οι Χρήστος Ρόβας, Ζόνας Μέντες και Μπράιαν Μπενίτεζ.

Γενικός αρχηγός ο Χατζηαγγελής

Επίσης η διοίκηση έκανε γνωστό πως ο Τάσος Χατζηαγγελής θα είναι εκ νέου γενικός αρχηγός της ομάδας. Τη φετινή σεζόν ο κ. Χατζηαγγελής ήταν διευθυντής ακαδημιών της Καλαμάτας.

Εγχείρηση ο Καρούτης

Τέλος, σε επιτυχημένη εγχείρηση χιαστού προχώρησε ο Θοδωρής Καρούτης στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας Κώστα Δημητρακόπουλο. Η ΠΑΕ ευχαριστεί τους γιατρούς και ειδικότερα τον κ. Δημητρακόπουλο, ευχόμενη περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή.