Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2022 16:54

Εξετάσεις οι Μεσσήνιοι διαιτητές ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον

Παρουσία του εκπροσώπου της Κ.Ε.Δ. της ΕΠΟ Θάνου Νικολακόπουλου, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα οι γραπτές εξετάσεις των υποψήφιων διαιτητών που φοίτησαν στην σχολή διαιτησίας που λειτούργησε η Ε.Δ. σε συνεργασία με την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Οι υποψήφιοι διαιτητές κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτηματολόγιο που αφορούσε σε θέματα του Κ.Α.Π.
Στις γραπτές εξετάσεις συμμετείχαν οι Γιώργος Κάλλας, Ευθύμιος Κορομηλάς, Αλεξία Λογοθέτη, Σπύρος Κορομηλάς, Μαρία-Ελένη Κορομηλά, Νίκος Αποστολόπουλος, Αριστοτέλης Μαδάι, Χαριτωμένη Νικολακάκη, Σπύρος Αθανασόπουλος, Νίκος Ξανθάκης, Νίκος Σκόρδος, Φωτεινή Κωτσοπούλου, Παναγιώτης Πανόπουλος, Χαράλαμπος Τοτάκης και Αγγελος Αθανασάς.
Ο Θάνος Νικολακόπουλος, που ήταν ο εξεταστής καθηγητής είναι Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Εκγύμνασης Αξιωματούχων Διαιτησίας (Εducation & Training Manager).
Οι εξετάσεις διεξήχθησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, όπου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ Ηλίας Αλεξέας, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΔ Σταύρος Λάμιας, ο αντιπρόεδρος της ΕΔ Νίκος Χρονόπουλος, οι Βασίλης Γεωργακίλας, Γιώργος Γεωργιόπουλος μέλη της ΕΔ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσάρης και τα μέλη της διοίκησης Ανδρέας Μιχαλακέας Καυκάς, ενώ έδωσε το παρών και ο εν ενεργεία διαιτητής και μέλος του τοπικού συνδέσμου Νίκος Παπακωνσταντίνου.
Οπως έγινε γνωστό, χθες μια ημέρα μετά τις εξετάσεις, όλοι οι υποψήφιοι διαιτητές που συμμετείχαν, πέρασαν με επιτυχία τα γραπτά τεστ.