Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2022 20:56

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ανέβηκε στη Super League 2 η Παναχαϊκή - Νίκες για Προοδευτική, Μακεδονικό

Γράφτηκε από τον

Η Παναχαϊκή επικράτησε 3-0 του Ηρακλή Λάρισας και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τη Super League 2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μεγάλες νίκες για Προοδευτική και Μακεδονικό.

Η Παναχαϊκή πανηγύρισε την άνοδό της στη Super League 2. Οι Αχαιοί επικράτησαν 3-0 του Ηρακλή Λάρισας για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και έφτασαν στους 12 βαθμούς.

Σκόραρε ο Αλεξόπουλος

Ο Τσακμάκης άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με κεφαλιά, ο Κέρι έκανε το 2-0 στο 71ο λεπτό, ενώ ο "δικός" μας Βαγγέλης Αλεξόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα τρία λεπτά αργότερα.

Από εκεί και πέρα μεγάλη νίκη πήρε η Προοδευτική. Η "Προο" πήρε το διπλό με 2-0 απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ. Το σκορ άνοιξε ο Κρητικός στο 41' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Τσιάβος στο 95' "κλείδωσε" το τρίποντο. Πλέον, η Προοδευτική είναι στους επτά βαθμούς, με τον ΠΑΟ Ρουφ να είναι εκτός τετράδας.

Σημαντική νίκη πήρε και ο Μακεδονικός, ο οποίος είναι στη δεύτερη θέση με οκτώ βαθμούς. Επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, ο οποίος έμεινε στους επτά βαθμούς. Ο Μπρατσιάνι πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 11ο λεπτό με κεφαλιά. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα ενταθούν οι μάχες για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

Τα αποτελέσματα

Μακεδονικός - Αγροτικός Αστέρας 1-0
ΠΑΟ Ρουφ - Προοδευτική 0-2
Παναχαϊκή - Ηρακλής Λάρισας 3-0
Ρεπό: Ηλιούπολη

Η βαθμολογία
1. Παναχαϊκή 12 (4 αγώνες)
2. Μακεδονικός 8 (5 αγώνες)
3. Προοδευτική 7 (4 αγώνες)
-. Αγροτικός Αστέρας 7 (5 αγώνες)
5, ΠΑΟ Ρουφ 6 (4 αγώνες)
6. Ηλιούπολη 1 (4 αγώνες)
7. Ηρακλής Λάρισας 1 (4 αγώνες)
* Οι τέσσερις πρώτοι ανεβαίνουν στη Super League 2

 

Επόμενη αγωνιστική
Κυριακή 5 Ιουνίου

Παναχαϊκή - ΠΑΟ Ρουφ
Ηρακλής Λάρισας - Αγροτικός Αστέρας
Ηλιούπολη - Προοδευτική
Ρεπό: Μακεδονικός

Πηγή: sport24.gr