Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 10:50

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μετά τα μπαράζ η απόφαση για την ένσταση του Πανηλειακού

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μετά τα μπαράζ η απόφαση για την ένσταση του Πανηλειακού

Μπορεί να υπάρχει εκκρεμοδικία (ένσταση Πανηλειακού), αλλά η ΕΠΟ όρισε κανονικά χθες την 7η και τελευταία αγωνιστική στον 5ο όμιλο.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα ολοκληρωθούν την Κυριακή τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική και δεν θα είναι ξεκάθαρο ποιες ομάδες θα πάρουν τα εισιτήρια.
Ο επίλογος θα γραφτεί την προσεχή Πέμπτη, ημέρα όπου αναμένεται να εκδικαστεί η ένσταση της ομάδας του Πύργου κατά του Πανθουριακού για το μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Κυριακή. (2-1).
Θυμίζουμε, ότι ο Πανηλειακός υποστηρίζει ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν άδεια τέλεσης αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και ότι το έγγραφο που προσκόμισαν με καθυστέρηση δεν είναι έγκυρο. Ετσι ζητά να πάρει το ματς στα χαρτιά, κάτι που αν συμβεί θα του δώσει την άνοδο στη Γ’ εθνική.
Ο Πανηλειακός, ωστόσο, ανεβαίνει και αν δεν κερδίσει μεθαύριο ο Παλληξουριακός το Πάτραι, αφού έχει 3 βαθμούς διαφορά από την ομάδα της Κεφαλλονιάς (8 β.), που θέλει μόνο νίκη για να μπει στην προνομιούχο τριάδα.
Σε αυτήν βρίσκεται ο Πανθουριακός, που έχει 11 βαθμούς, όσους και το Πάτραι και ο Πανηλειακός, αλλά δεν μπορεί να πανηγυρίσει, όσο εκκρεμεί η ένσταση.
Η μεσσηνιακή ομάδα θα επιδιώξει την Κυριακή να κερδίσει τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανγυθεατικό, ώστε να φθάσει τους 14 βαθμούς.
Ο Πανηλειακός έχει ρεπό και δεν ορίζει την τύχη του, ενώ ο Πανθυρεατικός θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με το Τσιλιβί.