Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2022 12:48

Η νέα διοίκηση της Ομόνοιας

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση έχει από την Τετάρτη το απόγευμα η Ομόνοια Καλαμάτας, καθώς συγκροτήθηκε σε Σώμα το εννεαμελές συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Επικεφαλής τέθηκε ο Θεόδωρος Τζανετάκος, που είναι από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, μαζί με τους Λευτέρη Κυριακόπουλο, Λάζαρο Δημητριάδη, καθώς και τους αείμνηστους Γιώργο Λουκαρέα, Τάσο Τζανετάκο, Παναγιώτη Παχτίτη και Νίκο Κουραμπά.
Ο Θ. Τζανετάκος αναλαμβάνει για τρίτη φορά τη θέση του προέδρου, ενώ στη διοίκηση συνεχίζουν και οι παλιοί Μαρινάκης, Κωστόπουλος και Κάστανος. Τα νέα πρόσωπα είναι πέντε. Αναλυτικά η σύνθεση έχει ως εξής:
Θεόδωρος Τζανετάκος (πρόεδρος), Βαγγέλης Μαρινάκης (αντιπρόεδρος), Μαργαρίτα Μαρδίτσα (αντιπρόεδρος), Αναστασία Παχτίτη (γενική γραμματέας), Πέτρος Αλάμαρας (γενικός γραμματέας), Αργύρης Κωστόπουλος (ταμίας), Γιάννης Κάστανος (γενικός αρχηγός), Παναγιώτης Βαρελάς (γενικός αρχηγός) Αντώνης Διονυσόπουλος (έφορος). Ο Θ. Τζανετάκος που είναι από το 1977 στην Ομόνοια, δήλωσε ότι: “Πήραμε μια ομάδα από τις φτωχογειτονιές των Καλυβίων και του Πέταλου και την κάναμε μια υπολογίσιμη δύναμη στη Μεσσηνία. Δεν μείναμε όμως εκεί και κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να τη στεγάσουμε. Εχουμε έρθει σε επαφή με τους αρμοδίους και μας έχουν διαβεβαιώσει, ότι το Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο το σκέπαστρο για τις κερκίδες στο γήπεδο”.