Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 19:07

ΜΠΑΡΑΖ 5ος ΟΜΙΛΟΣ: Πήρε θέση ανόδου ο Πανθουριακός, παρά την ήττα στο Γύθειο

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ 5ος ΟΜΙΛΟΣ: Πήρε θέση ανόδου ο Πανθουριακός, παρά την ήττα στο Γύθειο

Ανώδυνη ήττα υπέστη πριν λίγο ο Πανθουριακός στο Γύθειο από τον Πανγυθεατικό με σκορ 2-1, στο τελευταίο ματς του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

Η μεσσηνιακή ομάδα παρά την ήττα της κατέκτησε την 2η θέση στον όμιλο και παράλληλα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη Γ' εθνική!
Κι αυτό διότι το Πάτραι νίκησε με 2-0 στην Κεφαλλονιά τον Παλληξουριακό, χάρις σε δύο γκολ του Δημητρακόπουλου (32' και 92') και άφησε την ομάδα του Ληξουρίου εκτός τριάδας με 8 βαθμούς.
Ο Πανθουριακός προηγήθηκε 0-1 με εκτέλεση φάουλ του Κουρούπη στο 30', όμως οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 41' με εκτέλεση φάουλ του Κουρτέση.
Ο Πανγυθεατικός έκανε την ανατροπή στο 58' με τον Σπηλιωτόπουλο που διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ετσι την πρώτη θέση κατέκτησε το Πάτραι με 14 βαθμούς, την δεύτερη ο Πανθουριακός με 11, ενώ την άνοδο εξασφάλισε και ο Πανηλειακός (είχε ρεπό σήμερα) που έχει επίσης 11 βαθμούς.
Να σημειώσουμε πάντως πως εκκρεμεί η εκδίκαση της ένστασης που έχει καταθέσει ο Πανηλειακός κατά του Πανθουριακού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η απόφαση θα βγει την προσεχή Πέμπτη.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην "Ελευθερία της Δευτέρας"