Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2022 11:04

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανανέωσε ο αρχηγός Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

Γράφτηκε από τον

Κάτοικος Καλαμάτας για δύο ακόμα χρόνια θα παραμείνει ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος.

Ο έμπειρος αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τη "Μαύρη Θύελλα" μέχρι το 2024 και ευελπιστεί ότι θα αναδειχθεί πρωταθλητής και στη Super League 2, όπως έχει κάνει και στη Football League.

Ο Κωνσταντινόπουλος είναι από τους πιο παλιούς στο ρόστερ, ο αρχηγός της Καλαμάτας και ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες, αγωνιζόμενος ως αριστερό μπακ.
Η ΠΑΕ τον χαρακτηρίζει μάλιστα σημαία στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
"Η σημαία παραμένει στον ιστό της! Ο αρχηγός της "Μαύρης Θύελλας" Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα μας για ακόμα δύο χρόνια. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πανηγυρίσει με την "Μαύρη Θύελλα" την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Καθάρισαν την παραλία οι νεαροί ποδοσφαιριστές

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Καλαμάτα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συμμετείχε σε εθελοντική δράση καθαρισμού των ακτών, αποδεικνύοντας την οικολογική συνείδηση.
"Με οικολογική συνείδηση η ΠΑΕ Καλαμάτα συμμετείχε με την ακαδημία της στην πρόσκληση της Λιμενικής Αρχής στη δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος για καθαριότητα της παραλίας στη Ναυαρίνου. Την ομάδα μας εκπροσώπησε ο Ηλίας Μουρούσιας, ο προπονητής της Κ15 Βασίλης Τζίφας και ποδοσφαιριστές από το τμήμα της Κ15", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.