Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2022 13:46

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Το Σάββατο το φιλικό με Ικαρο στο “Π. Μπαχράμης”

Γράφτηκε από τον

Για τον καθιερωμένο φιλικό αγώνα παλαιμάχων με τον Ικαρο Νέας Ιωνίας ετοιμάζονται οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας.

Η φιλική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στο “Παναγιώτης Μπαχράμης”. Μια αναμέτρηση που θεσμοθετήθηκε το 2002 ανάμεσα στον Π.Σ. “Η Καλαμάτα και τον Ικαρο Νέας Ιωνίας, στα πλαίσια των φιλικών συναντήσεων τους το μήνα Ιούνιο στην Καλαμάτα και το φθινόπωρο στην Αθήνα.

“Ο παραπάνω αγώνας αποδεικνύει τις άριστες φιλικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει τα δύο σωματεία από το 1973 όπου είχαν βρεθεί αντιμέτωπα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Σε αυτό το παιχνίδι σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων για αγώνες Β’ εθνικής κατηγορίας (40.000 θεατές) εντός γηπέδου και πάνω από 20.000 θεατές έξω από αυτό. Την ίδια χρονιά η “Μαύρη Θύελλα” πήρε την άνοδο για την Α’ εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου παλαιμάχων της Καλαμάτας.
Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει τρισάγιο στη μνήμη παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων της περιόδου εκείνης.
Από την ομάδα της Καλαμάτας οι άνθρωποι που συμμετείχαν την περίοδο του 1972 και λείπουν σήμερα είναι οι παρακάτω: Λυκούργος Γαϊτανάρος (πρόεδρος), Χρήστος Παπαδημητρίου (αντιπρόεδρος), Τέλης Γραμματίκας, Ανδρέας Μπουζέας Ηλίας Δικαλιώτης, Ανδρέας Θωμόπουλος Νικόλαος Αντωνόπουλος, οι ποδοσφαιριστές Ηλίας Λαγογιάννης Νικόλαος Παναγόπουλος (Μπαντούνας), Τάκης Παντελόπουλος και ο προπονητής Μίλαν Ζέκοβιτς.
Οι προπονητές της ομάδας Νίκος Μουλατσιώτης και Νικήτας Παπανικολόπουλος καλούν όλους τους παλαίμαχους να παρευρεθούν στο δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης” στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.