Πέμπτη, 09 Ιούνιος 2022 19:28

Αναβλήθηκε για τις 16 Ιουνίου η εκδίκαση της ένστασης του Πανηλειακού

Γράφτηκε από τον
Αναβλήθηκε για τις 16 Ιουνίου η εκδίκαση της ένστασης του Πανηλειακού

Αναβολή για την Πέμπτη 16 Ιουνίου πήρε η εκδίκαση της ένστασης του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού.

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, με τον νομικό του Πανθουριακού Αργύρη Λίβα, να ζητά την αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης, αίτημα που έγινε δεχτό.

Τον Πανηλειακό εκπροσώπησε ο Χάρης Γρηγορίου, μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Ντάβαρη, ενώ παρέμβαση έκανε και ο Πανγυθεατικός με τον δικηγόρο του Βασίλη Γκαγκάτση. Στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης και ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, που είναι στο πλευρό του Πανθουριακού, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει στις δικαστικές αίθουσες, ότι κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Σε αυτή την περίπτωση ευνοημένος θα είναι ο Πανγυθεατικός. Η ομάδα της Λακωνίας ευελπιστεί σε δικαίωση του Πανηλειακού, προκειμένου να πάρει την 3η προνομιούχο θέση στον 5ο όμιλο των μπαράζ και μαζί το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική.
Ο Πανηλειακός έχει εξασφαλίσει την άνοδο, όπως και το Πάτραι, ενώ ο Πανθουριακός αν χάσει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς της νίκης με τον Πανηλειακό, θα υποχωρήσει στην 4η θέση και θα μείνει στην Α’ τοπική.
Θυμίζουμε, ότι οι Πυργιώτες έχουν καταθέσει ένσταση, υποστηρίζοντας ότι ο Πανθουριακός δεν είχε άδεια τέλεσης του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο και γι’ αυτό ζητούν να πάρουν το ματς στα χαρτιά με 3-0.