Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2022 13:45

Φουλάρει για στόπερ η ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

Σε καλό δρόμο του στόπερ στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την ενίσχυσή τους στο κέντρο της άμυνας.

Φουλ για τον στόπερ η ΑΕΚ. Αρκετές αναμένεται να είναι οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Ένωσης και οι περισσότερες από αυτές θα αφορούν ασφαλώς το μεσοαμυντικό κομμάτι. Είναι ξεκάθαρο ότι «πληγώθηκαν» αρκετά οι «κιτρινόμαυροι» από τον ανασταλτικό τομέα τη φετινή σεζόν, αλλά και από τη λειτουργία τους στον χώρο του κέντρου.
Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχουν ανεβάσει στροφές για τη θωράκισή τους στα μετόπισθεν και μάλιστα το θέμα της απόκτησης στόπερ βρίσκεται σε καλό δρόμο και ίσως υπάρξουν εξελίξεις προσεχώς. 

Στην έξοδο ο Βράνιες

Την ίδια ώρα, όλο και πιο κοντά στην έξοδο βρίσκεται ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος παρουσιάστηκε απογοητευτικός φέτος και πρόσφατα έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής (με τα δημοσιεύματα από Βοσνία περί ξυλοδαρμού του). Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από τον 32χρονο στόπερ, ενώ από τις προτεραιότητες τις οποίες έχει θέσει ο Ματίας Αλμέιδα είναι να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.
Πηγή: www.sport-fm.gr