Τρίτη, 14 Ιούνιος 2022 11:29

Μουντιάλ: Οι όμιλοι μετά την πρόκριση της Αυστραλίας

Γράφτηκε από τον

Δείτε τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ μετά την πρόκριση της Αυστραλίας επί του Περού στα πέναλτι. Θα αντιμετωπίσει την Γαλλία, τη Δανία και την Τυνησία.

Η Αυστραλία επικράτησε 5-4 του Περού στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ για έκτη φορά στην ιστορία της. Η χώρα της Ωκεανίας μπαίνει στον τέταρτο όμιλο με Γαλλία, Δανία, Τυνησία. Μένει πλέον ένα εισιτήριο για το Κατάρ, το οποίο θα κριθεί μεταξύ Κόστα Ρίκα και Νέας Ζηλανδίας (14/6).

Η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα γίνει τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 12:00, στο Al Bayt Stadium. Η φάση των ομίλων θα διεξαχθεί μέσα σε διάστημα 12 ημερών και θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός έχουν προγραμματιστεί για τις 17 και 18 Δεκεμβρίου, στα γήπεδα Khalifa International Stadium και Lusail Stadium αντίστοιχα.

Οι αναμετρήσεις των ομίλων θα διεξάγονται στις 12:00, 15:00, 18:00 και 21:00, ενώ τα νοκ άουτ στις 17:00 και στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Η φάση των 16 θα διεξαχθεί από τις 3 μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, τα προημιτελικά στο διήμερο 9-10 του μήνα και τα ημιτελικά στις 13 και 14 Δεκεμβρίου. Μεταξύ των νοκ άουτ αγώνων θα υπάρξει διήμερη παύση της αγωνιστικής δράσης.

Οι οκτώ όμιλοι
Κατάρ, Ολλανδία, Σενεγάλη, Εκουαδόρ
Αγγλία, ΗΠΑ, Ιράν, Ουαλία
Αργεντινή, Μεξικό, Πολωνία, Σαουδική Αραβία
Γαλλία, Δανία, Τυνησία, Αυστραλία
Ισπανία, Γερμανία, Ιαπωνία, Κόστα Ρίκα ή Νέα Ζηλανδία
Βέλγιο, Κροατία, Μαρόκο, Καναδάς
Βραζιλία, Ελβετία, Σερβία, Καμερούν
Πορτογαλία, Ουρουγουάη, Νότια Κορέα, Γκάνα

Πηγή: sport24.gr