Τρίτη, 14 Ιούνιος 2022 10:56

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Αντίπαλοι ξανά στον τελικό Ουρανοκατέβατοι - Μηχανικοί

Γράφτηκε από τον

Τον τίτλο στο 2ο κύπελλο ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισµός του Δήµου Καλαµάτας θα διεκδικήσουν οι Ουρανοκατέβατοι µε τους Μηχανικούς.

Οι δύο οµάδες στα παιχνίδια της ηµιτελικής φάσης που έγινε την περασµένη Τετάρτη επικράτησαν των αντιπάλων τους και θα βρεθούν ξανά αντιµέτωπες στον τελικό όπως είχε συµβεί και πριν από δύο
χρόνια στην πρώτη διοργάνωση του κυπέλλου. Σε εκείνον τον τελικό οι Ουρανοκατέβατοι είχαν κατακτήσει τον τίτλο καθώς είχαν επικρατήσει µε 3-2.
Σε ότι αφορά τους δύο ηµιτελικούς οι Ουρανοκατέβατοι νίκησαν 3-0 τους Τιτανοµπαµπάδες και οι Μηχανικοί κέρδισαν 4-2 το ΚΤΕΛ. Στην αναµέτρηση που άνοιξε την ηµιτελική φάση οι Ουρανοκατέβατοι µε τέρµατα των Καντερέ (1-0 στο α’ ηµίχρονο και 3-0 στο β µέρος) και του Εµιρζά (το 2-0) µε ισάριθµα σουτ πήραν το εισιτήριο για τον φετινό τελικό.
Το δεύτερο παιχνίδι, στο οποίο οι Μηχανικοί επικράτησαν του ΚΤΕΛ, ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη, µε έξι γκολ, (τα δύο εξαιρετικά σε εκτέλεση από τους Εµµανουήλ και Κεράνη), εκ των οποίων τα
δύο ήταν µε πέναλτι (ένα για κάθε οµάδα) και ένα ακόµη πέναλτι που δεν αξιοποίησε η οµάδα του ΚΤΕΛ. Τα γκολ για τους νικητές σηµείωσαν οι ∆εµπεγιώτης, το 1-0 µε πλασέ, Γαλανόπουλος το 2-1 µε σουτ και το 3-1 µε πέναλτι (ανατροπή Αγγελόπουλου).Για το ΚΤΕΛ, ο Εµµανουήλ µε σουτ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 και ο Μέντζας µε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι Βρυώνη) διαµόρφωσε το τελικό 4-2. Νωρίτερα δεν µπόρεσε να σκοράρει από τα 11 βήµατα ο Καλογερόπουλος καθώς το σουτ απέκρουσε ο Τσούλος. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Καδάς σε ανατροπή του από αµυντικό. Η ηµεροµηνία διεξαγωγής του τελικού, η ώρα και το γήπεδο θα γνωστοποιηθούν τις επόµενες ηµέρες από την αρµόδια επιτροπή του Αθλητικού Οργανισµού.