Τρίτη, 21 Ιούνιος 2022 15:30

Παναθηναϊκός: Επίσημη η ανανέωση του Φακούντο Σάντσες

Γράφτηκε από τον

Ο Φακούντο Σάντσες θα συνεχίσει με την πράσινη φανέλα και για την επόμενη σεζόν μετά την επισημοποίηση της υπογραφής νέου συμβολαίου με την ομάδα.

Ο Αργεντινός φουλ μπακ που έχει συμπληρώσει πλέον διετία στα πράσινα, θα είναι παρών στο ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όντας από τους πιο τίμιους και απόλυτα συνεργάσιμους ποδοσφαιριστές, ο Σάντσες ήθελε να είναι κομμάτι της ομάδας στην επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι έτσι υπέγραψε το νέο μονοετές συμβόλαιό του για να παραμείνει μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός αμυντικός υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2023.

Ο Σάντσες αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έκτοτε κατέγραψε 48 συμμετοχές και ένα γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή στον Παναθηναϊκό. Νιώθω όμορφα στο σύλλογο. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου εκτιμάμε τον τρόπο που μας έχουν συμπεριφερθεί αυτά τα δύο χρόνια όλοι στον Παναθηναϊκό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επαναφέραμε τον Παναθηναϊκό στους τίτλους. Αυτή τη σεζόν έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες», ήταν τα πρώτα λόγια του Φακούντο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Πηγή: www.gazzetta.gr