Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2022 14:45

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Με τον ίδιο κορμό για μία ανάλογη πορεία

Γράφτηκε από τον

Με την ίδια φιλοσοφία και διάθεση να διατηρήσει τα κεκτημένα θα παρουσιαστεί η Α.Ε. Μάνης στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Οι Μανιάτες τη φετινή σεζόν έσπασαν τα... κοντέρ, πραγματοποιώντας την καλύτερη χρονιά της ιστορίας τους.
Στο πρωτάθλημα κατέκτησαν την τρίτη θέση, πίσω από Πανθουριακό και Κυπαρισσία, ενώ ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Μεσσηνίας (έχασαν από τον Πανθουριακό με 2-1).
Η πρώτη και σημαντική αλλαγή ήταν αυτή του προπονητή, με τον Τάκη Δρούγα να αποχωρεί μετά από 3,5 χρόνια (ανέλαβε βοηθός του Σάκη Τσιώλη στην Καλαμάτα) και τον Γιώργο Αργυρόπουλο να παίρνει τη θέση του.
Οι αλλαγές στο ρόστερ δεν θα είναι μεγάλες με την Μάνη να διατηρεί τον κορμό της και να στοχεύει σε μία πορεία ανάλογη με τη φετινή.
Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι Κλουβάτος, Σταθάς και Αντωνόπουλος, ενώ ο Γιάννης Χελάς μετά από μία μεγάλη καριέρα “κρέμασε” τα παπούτσια του, όμως παραμένει στην ομάδα και θα είναι βοηθός του Γιώργου Αργυρόπουλου.
Εκκρεμότητα υπάρχει με τον Θανάση Κοντό που βρίσκεται μόνιμα στην Αθήνα και γίνονται προσπάθειες να συνεχίσει με κάποιο τρόπο, ενώ δύσκολα θα συνεχίσει ο Κουντάνης.
Ολοι οι άλλοι παίκτες έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον σύλλογο.

Τρεις μεταγραφές, πάει για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό

Στο μεταγραφικό κομμάτι η Α.Ε. Μάνης έχει κάνει μέχρι στιγμής τρεις προσθήκες.
Εχει αποκτηθεί ο Κυριάκος Πουλάκος από τον Εθνικό Μελιγαλά, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Μάνης, περιοχή απ’ όπου κατάγεται.
Ακόμη αποκτήθηκαν οι τερματοφύλακες ΣωτήρηςΚαστριτσέας και Γιώργος Σακκάς.
Αυτό που αναζητούν ακόμη οι Μανιάτες για να κλείσουν το ρόστερ τους είναι ένας μεσοεπιθετικός.

 Δήλωση Αργυρόπουλου

Ο νέος προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος, που σκοπεύει να ξεκινήσει προετοιμασία στις 20 Αυγούστου, εμφανίζεται αισιόδοξος για τη νέα σεζόν:
“Η Μάνη είναι μία νέα πρόκληση στη προπονητική μου καριέρα. Ενα από τα σοβαρότερα σωματεία της Μεσσηνίας τα τελευταία χρόνια,
με ισχυρή διοίκηση, με φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα εντός και εκτός έδρας και με ένα αρκετά δουλεμένο ρόστερ. Με παίκτες που έχουν... χημεία, εντός και εκτός γηπέδου.
Εμείς από την πλευρά μας σαν τεχνικό επιτελείο θα προσπαθήσουμε η νέα χρονιά να είναι εφάμιλλη και αν μπορούμε ακόμη και καλύτερη της φετινής”.