Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2022 16:37

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Με Ανδρώνη στον πάγκο και στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

Νέο δυνατό διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκε στη γενική συνέλευση του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα γραφεία της ομάδας.

Η συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκηση θα γίνει σήμερα Τετάρτη. Από εκεί και πέρα οι διοικούντες δίχως να χάσου χρόνο έδωσαν τα χέρια με τον Λυκούργο Ανδρώνη και ανανέωσαν τη συνεργασία μαζί του. Να θυμίσουμε πως ο Γαργαλιανιώτης προπονητής ανέλαβε το Βλαχόπουλο μεσούσης της περσινής σεζόν και κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να πάρει το εισιτήριο για την Α1 τοπική κατηγορία. “Ηταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών η συνέχιση της συνεργασίας. Ευχόμαστε στον Λυκούργο καλή ποδοσφαιρική σεζόν και πολλές επιτυχίες”, καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης. Πλέον παίρνει σειρά η στελέχωση του ρόστερ, όπου στόχος είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός και να γίνουν ορισμένες ποιοτικές προσθήκες σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη.
Αλλωστε οι στόχοι του Βλαχόπουλου στη νέα Α1 τοπική θα είναι πρωταγωνιστικοί και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.