Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2022 17:18

Ο Ασημακόπουλος νέος γενικός αρχηγός στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Νέο διοικητικό σχήμα διαθέτει ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας, με την Αντωνία Παναγιωτοπούλου να παραμένει στη θέση της προέδρου.

Πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης ήταν η συμφωνία με τον Γιώργο Ασημακόπουλο που αναλαμβάνει γενικός αρχηγός.
Ο παλαίμαχος διαιτητής μετά από μία επιτυχημένη διετία, και από τη θέση του προέδρου, στην ΑΕΚ Καλαμάτας, θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση και νέες ιδέες στον Παναθηναϊκό που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α1 τοπική κατηγορία.
Η σύνθεση του 8μελους διοικητικού συμβουλίου της καλαματιανής ομάδας έχει ως εξής:
Αντωνία Παναγιωτοπούλου (πρόεδρος), Παναγιώτα Τσατά (αντιπρόεδρος), Σμαραγδή Μανιάτη (γραμματέας), Αγγελική Μπουραντώνη (ταμίας), Γιώργος Ζόμπολος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και εκπρόσωπος ΕΠΣΜ), Κατερίνα Τσαλαμανδρή, Παναγιώτα Κυριακοπούλου (υπεύθυνες μάρκετινγκ), Μάριος Κουμούτσος (υπεύθυνος χορηγιών-διαφημίσεων).
Η ανακοίνωση των “πρασίνων” για τον Γιώργο Ασημακόπουλο αναφέρει:
“Η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης είναι να μεγαλώσει τον σύλλογο οργανωτικά και με νέα στελέχη. Ήδη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού εντάχτηκε ως Team manager – γενικός αρχηγός ο κύριος Ασημακόπουλος Γεώργιος.
Τα λόγια για τον Γιώργο είναι περιττά. Παλαίμαχος διαιτητής Super league, Μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας. Ακόμα έχει διατελέσει παράγοντας στην ΠΑΕ Καλαμάτα και σε άλλες ιστορικές μεσσηνιακές ομάδες (Απόλλων Καλαμάτας, ΑΕΚ Καλαμάτας).Είναι τιμή μας και καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του”.