Δευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014 19:38

ΕΡΑΝΗ: Κρατούν μόνο την πρόκριση στα προημιτελικά

Γράφτηκε από τον

Παρότι αγχώθηκε αρκετά η Εράνη εν τέλει πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας μετά το 2-2 που έφερε στην έδρα της με το Δώριο και σε συνδυασμό με το 0-1 του πρώτου αγώνα.


Οι "πράσινοι" επηρεάστηκαν σε ένα βαθμό από τις σημαντικές απουσίες που είχαν, αλλά και από την κόπωση και δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.
Ομως έστω και έτσι κατάφεραν να μη χάσουν στην έδρα τους και να πάρουν το εισιτήριο για τους "8". 
Ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος επισημαίνει πως η εμφάνιση της ομάδας του ήταν μέτρια, όμως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του γιατί είναι λογικό τη δεδομένη στιγμή να είναι κουρασμένοι από την επίπονη προετοιμασία.
Ο νεαρός τεχνικός εκφράζει τη βεβαιότητα πως η ομάδα του θα δείξει άλλο πρόσωπο όταν είναι όλοι οι παίκτες μαζί και κρατά την πρόκριση από τα παιχνίδια με το Δώριο.
Πλέον οι "πράσινοι" στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας ματς της Κυριακής με το Διαβολίτσι. Αυτό το ματς θα είναι μία πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με την Εράνη φυσικά να θέλει ένα "καθαρό" σκορ εν όψει της ρεβάνς.
Ο Μπεγλεκτσής που δεν έπαιξε με το Δώριο εξαιτίας μιας ψύξης στην ωμοπλάτη και ο Γιάννης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με το Διαβολίτσι.
Θα λείψει ο Πετρόγιαννης που "τρέχει" για να βρίσκεται στην αποστολή στο ματς της πρεμιέρας με την Κυπαρισσία και φυσικά ο Κόλλιας που θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ύστερα από περίπου δύο μήνες.