Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2022 12:01

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σε δύο… Κύπελλα τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον

Ο Πανθουριακός κατέκτησε φέτος, εκτός από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Μεσσηνίας και έτσι τη νέα σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία του θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας!.

Η μεσσηνιακή ομάδα θα συμμετάσχει φυσικά και στο κύπελλο ερασιτεχνών του Νομού, με στόχο να το κατακτήσει εκ νέου. Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας πάντως θα παίξουν και τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική, αφού έχασαν στις δικαστικές αίθουσες το εισιτήριο ανόδου για τη Γ’ εθνική. Και ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει, αφού ο Πανθουριακός ανανέωσε τη συνεργασία με τον προπονητή Τάκη Σακελλαρόπουλο και με εφτά ποδοσφαιριστές (Νίκος Κόκκαλης, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Κακαλής, Παναγιώτης Οικονομέας, Φώτης Φαββατάς, Κάρολος Δημόπουλος, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος).

Ακόμα έχει αποκτήσει τους Δημήτρη Μανωλόπουλο, Νίκο Γιακουμή, Παναγιώτη Ρασσιά και Γιάννη Καραχάλιο.
Στον αντίποδα παρελθόν αποτελούν οι Σαραντόπουλος, Σταματελόπουλος, Βασιλόπουλος, Ζαραφέτας, Κωνσταντακόπουλος, Μπαστακός. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και με τους υπόλοιπους παίκτες από το περσινό ρόστερ, ενώ αναμένονται και αρκετές μεταγραφές. Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Αυγούστου.