Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2022 12:14

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Επιστροφή Κλάδη μετά από 18 χρόνια

Γράφτηκε από τον

 

Ο πρώην τεχνικός της Καλαμάτας, του Παμίσου και πολλών άλλων ομάδων Κώστας Κλάδης είναι ο νέος προπονητής της Σπερχογείας, επιστρέφοντας έτσι στους “ταύρους” μετά από 18 χρόνια και τη σεζόν 2003-2004.


“Υπάρχει μια καινούρια διοίκηση και στόχος είναι η ομάδα να βρει πάλι την χαμένη της αίγλη. Να γίνει ανταγωνιστική και να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Γι’ αυτό χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου”, λέει στην “Ε” ο Κώστας Κλάδης (στη φωτό με τον πρόεδρο Παναγιώτη Οικονομόπουλο και τον αντιπρόεδρο Τάσο Λάμια), που έχει παραστάσεις και εμπειρίες από ανώτερες κατηγορίες και θέλει να οδηγήσει τη νέα του ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών., Διότι η περσινή σεζόν ήταν απογοητευτική (ουραγός), αλλά η Σπερχογεία έμεινε στην Α’ τοπική μετά την απόφαση της ΕΠΣΜ να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Το ζητούμενο πλέον είναι να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο και η διοίκηση έχει ήδη ολοκληρώσει πέντε μεταγραφές και έπεται συνέχεια. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Σεφεράσι, Γιώργο Αργυρόπουλο, Κώστα Ψυχογιάννη, Γρηγόρη Παπαγεωργίου και Ηρακλή Καραχάλιο. Πρόθεση των ιθυνόντων είναι ακόμα να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις στο γήπεδο της ομάδας


Τη Δευτέρα η επετειακή εκδήλωση

Τα νέα αποκτήματα, οι εμφανίσεις, καθώς και οι χορηγοί θα παρουσιαστούν αυτή τη Δευτέρα σε εκδήλωση που θα γίνει στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο “Horizon Blu” . Πρόκειται για επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου (που δεν έγινε το 2020 λόγω της πανδημίας). Στην εκδήλωση θα τιμηθούν άνθρωποι του χώρου που έχουν στηρίξει την ομάδα και τον αθλητισμό.