Κυριακή, 24 Ιούλιος 2022 10:19

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Μπαίνει στο Μητρώο, σήμερα οι εκλογές

Γράφτηκε από τον


Θέμα χρόνου είναι πλέον η εγγραφή της Α.Ε. Μάνης στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Κάτι που είναι υποχρεωτικό για να μπορεί μια ομάδα να συμμετέχει στους αγώνες, αλλά και να χρησιμοποιεί τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.


Οι άνθρωποι της Α.Ε. Μάνης έχουν προχωρήσει τη διαδικασία και σύντομα θα ενταχθούν στο Μητρώο. Στο μεταξύ,σήμερα  θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, που θα έχει διάρκεια τρία χρόνια.

Η .Α.Ε Μάνης θα επιδιώξει και τη νέα σεζόν να πρωταγωνιστήσει όπως φέτος, που έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας και έπαιξΕ στα πλέι -οφ για τον τίτλο. Η ομάδα άλλαξε προπονητή με τον Γιώργο Αργυρόπουλο να παίρνει τη σκυτάλη από τον Τάκη Δρούγα, που αποχώρησε μετά από 3,5 χρόνια για να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ της Καλαμάτας. Η ΑΕΜ όμως διατήρησε το βασικό κορμό παικτών, (εξαίρεση οι Κλουβάτος, Σταθάς, Αντωνόπουλος) και ο Χελάς , που σταμάτησε το ποδόσφαιρο και θα είναι βοηθός του Αργυρόπουλου και έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε τρεις μεταγραφές (Κ. Πουλάκος, Καστριτσέας, Σακκάς).