Δευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014 20:13

ΠΑΜΙΣΟΣ: Δοκιμές σε παίκτες και σχήματα στα ματς του κυπέλλου - στο τουρνουά «Γ. Λουκαρέας» αύριο

Γράφτηκε από τον

Τυπική διαδικασία αποδείχθηκε για τον Πάμισο ο δεύτερος αγώνας με τον Εθνικό Μελιγαλά μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα της Μεσσήνης προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας μετά την ισοπαλία που έφερε εκτός έδρας με τον Εθνικό.


Ηταν ένα ακόμη ματς ενταγμένο στην προετοιμασία, με τους προπονητές Σπύρο Τσίκινη και Νίκο Γεωργακλή να δοκιμάσουν ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις, αλλά και σχήματα εν όψει του πρωταθλήματος.
Παράλληλα το σκορ του πρώτου αγώνα έδωσε τη δυνατότητα ξεκούρασης σε ορισμένους βασικούς ποδοσφαιριστές, από τη στιγμή που ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια.
Αύριο και μεθαύριο ο Πάμισος θα λάβει μέρος στο τουρνουά
"Γ. Λουκαρέας" που διοργανώνει η Ομόνοια. Οι νησιώτες θα αντιμετωπίσουν σήμερα τη διοργανώτρια ομάδα και μεθαύριο αναλόγως θα αγωνιστούν με τον Μεσσηνιακό ή τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Επόμενη επίσημη υποχρέωση για τους "πράσινους" είναι το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Τσικλητήρα Πύλου για τους "8" του κυπέλλου.
Ο Γιάννης Καλογερόπουλος που είχε μια θλάση στο θώρακα θα είναι 100% έτοιμος, ενώ ο στρατευμένος Σειτάι ανεβάζει καθημερινά στροφές και σύντομα θα είναι ετοιμοπόλεμος.
Στα διοικητικά η προσοχή όλων έχει στραφεί στην έκτακτη γενική συνέλευση του Παμίσου που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου, παρουσία και του νέου επενδυτή της ομάδας Δημήτρη Αντωνόπουλου.