Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 12:15

Παραμένει το γηπεδικό πρόβλημα στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Παραμένει το γηπεδικό πρόβλημα στο Διαβολίτσι

Το γηπεδικό θα αποτελέσει και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, πρόβλημα για την ομάδα του Διαβολιτσίου.

Στο γήπεδο της ομάδας από πέρσι δεν έχουν πραγματοποιηθεί τα έργα κατασκευής αποδυτηρίων για τις φιλοξενούμενες ομάδες και της περίφραξης. Για αυτά τα έργα είχε γίνει διαγωνισμός από το δήμο Οιχαλίας, αλλά ο μηχανικός που ανέλαβε τα έργα δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι σήμερα. Μάλιστα έχει πάρει δεύτερη παράταση ώστε να προχωρήσει στην πραγματοποίηση των παραπάνω εργασιών.
Από εκεί και πέρα από το Υπουργείο Ανάπτυξης έχει εγκριθεί ποσό 100.000 ευρώ ώστε να χρησιμοποιηθούν για τις εργασίες στο γήπεδο, που περιλαμβάνουν και την ανακατασκευή του χλοοτάπητα.
Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα μπορέσει ούτε την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της για προπονήσεις και αγώνες. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν ξεκινήσει επαφές ώστε να βρουν γήπεδο για να αποτελέσει τη φετινή έδρα της ομάδας. Η αναζήτηση αφορά είτε σε κάποιο γήπεδο στην Καλαμάτα ή σε άλλη περιοχή της Μεσσηνίας και αν δεν βρεθεί κάποιο, στο Διαβολίτσι σκέφτονται να ξενιτευτούν βρίσκοντας κάποιο γήπεδο σε άλλο νομό.

Στραβάκος ο ενδέκατος

Το κτίσιμο του έμψυχου δυναμικού της ομάδας στο οποίο θα στηριχθεί τη νέα χρονιά ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας είναι σε εξέλιξη. Χθες είχαμε άλλη μια ανανέωση, καθώς ο Γιάννης Στραβάκος έγινε ο 11ος ποδοσφαιριστής που θα συνεχίσει τη νέα χρονιά να αγωνίζεται στους “νερατζούρι”. Ο 25χρονος μέσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για 3η σερί σεζόν. Θυμίζουμε ότι έως τώρα έχουν ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Α.Ο.Δ., οι Φώτης Μπαλόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Βαγγέλης Καπατσώρης, Βασίλης Θώδης, Γιώργος Μουλιάτος, Γουέσλεϊ Χορονάτο, Σωκράτης Τσουκαλάς, Ελβις Γκελκέρια και Γιώργος Βέλλης.
Ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας σε συνεργασία με τους παράγοντες έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με τους παίκτες από το υπάρχον υλικό ώστε να ξεκαθαρίσουν ποιοι άλλοι θα παραμείνουν στην ομάδα. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει επαφές και με παίκτες που θέλουν να φέρουν στην ομάδα ώστε να την δυναμώσουν και να την κάνουν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική, καθώς και το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με τη χρονιά που πέρασε. Στόχος τους είναι να ενισχύσουν την ομάδα με παίκτες από την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία. Μέχρι στιγμή η μοναδική μεταγραφή είναι αυτή του Δημήτρη Ζαραφέτα, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανθουριακό, έχοντας αξιόλογη παρουσία.
Δίπλα στον Κώστα Παλαμάρα για την προετοιμασία θα βρίσκεται ο γυμναστής Στέλιος Ηλιόπουλος, που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου, ενώ η ακριβής ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.