Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 14:41

Οι νέες φανέλες της Σπερχογείας

Γράφτηκε από τον
Οι νέες φανέλες της Σπερχογείας

Τη Δευτέρα που πέρασε η διοίκηση της Σπερχογείας σε μια όμορφη τελετή γιόρτασε τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

Ουσιαστικά ήταν 42 χρόνια, όμως η γιορτή δεν μπόρεσε να διεξαχθεί το 2020 που συμπληρώθηκαν τα 40 χρόνια λόγω της πανδημίας, κάτι που έγινε φέτος που δείχνει πως έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Στη διάρκεια της εκδήλωση πέρα από τις βραβεύσεις, οι παράγοντες της ομάδας είχαν φροντίσει να ανακοινώσουν και επίσημα της συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή Κώστα Κλάδη, να παρουσιάσουν τους συνεργάτες του και κάποιους παίκτες που αποτέλεσαν και τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα. Η παρουσίαση των τελευταίων έγινε με τον πρόεδρο να τους υποδέχεται δίπλα από το πάνελ της διοίκησης, στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ήταν οι νέες στολές της ομάδας, αλλά και το υπόλοιπο αθλητικό υλικό, φορμές, μπουφάν, τσάντες κ.α.
από τις στολές ξεχώρισε η βασική εμφάνιση της ομάδας, που παραπέμπει στις εμφανίσεις δύο ομάδων της Αγγλικής Premier League των Γουέστ Χαμ και Αστον Βίλα, αφού είναι χρώματος μπορντό ή βυσσινί, και στους όμως γαλάζια.
Η ομάδα επιστρέφει στην εμφάνιση με την οποία έχει γίνει γνωστή στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, από τα πρώτα χρόνια που συμμετέχει στους επίσημους αγώνες των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.